Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom leakart húzni és sunyizik?
Volt már több alkalom, hogy elmentünk együtt 1 napos kirándulásokra, ilyenkor mindig airbnb-t foglaltunk. Mivel én vagyok beregisztrálva és sokszor is szoktam foglalni ott, szeretem kiválasztani a szállást mindíg én foglaltam, és azonnal oda is adta az árának a felét mindíg kérdezte mennyit adjon.
Most legutóbb 1 héttel ezelőtt fel se ajánlotta, hogy kifizeti a felét, azóta már találkoztunk a héten többször is gondoltam hátha elfelejtette.
Szeretném leszögezni a legelején, egyáltalán nem a pénz ami érdekel ebben a történetben, inkább az hogy szerintetek egy ilyet ellehet felejteni? Ha aznap el is felejti rá napok múlva sem emlékszik szerintetek?
Mielőtt mondanátok ti azonnal szóvá tennétek a pénzt adja ide stb, nem a pénz az elsődleges probléma számomra, hanem ezt tudatosan sunyizta el szerintetek?
A barátommal általában felesben fizetünk dolgokat,de ritkán néha elvárom azért, mivel ő a fiú,hogy ő fizessen. A te esetedben megkérdezném,hogy oda adjam e felét ,vagy ha nincs pénzem azt mondanám majd odaadom ha lesz.
De szerintem ebből nem kell nagy ügyet csinálni,lehet csak szimplán elvárta . Kérdés hogy fiú ,vagy lány vagy . Ha a lány akkor gáz
Nő vagyok, és nem volt mire elvárnia hogy én fizessem mivel mindíg együtt fizettük.
3-as mindenképp fogok szólni érte, de vártam eddig háha elfelejtette. Viszont az az aggodalmam, hogy nem felejtette el, mert mindig panaszkodik mennyi kiadása van. Eddig sosem felejtette el. Amint beértünk a lakásra egyből kérdezte mennyit adjon az volt az első.
Lehet simán elfelejtette. De beszéljétek meg. Mondd meg, hogy bizonyára elfelejtette, de ennyivel és ennyivel jön neked.
A másik meg az, hogy én biztos hogy nem foglalnék többet amig ezt nem rendezi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!