Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gyakoris incelek miért szeretnék visszaállítani a feminizmus előtti társadalmat, mikor éppen ők lennének alkalmatlanok a hagyományos férfi szerepekre?
Pont ők szívnák meg a legjobban, ha a klasszikus régimódi családmodell működne, hiszen semmilyen, klasszikus értelemben vett férfias tulajdonságuk nincs. Sem a fizikai munkára vagy a katonáskodásra, sem az elit réteg szerepeire nem felelnének meg, a csajozás meg teljesen esélytelen lenne.
Nem totálisan önmaguk ellen ágálnak? A mai liberálisabb, feministább világrend sokkal inkább az ő kényelmüket szolgálja.
En voltam katona....
Elotte meg harom evet szoptam a szakmunkaskepzoben, 15 evesen reggel 7-re jartam ki Rakospalota picsajaba Budarol. Ha meg az Elmu-ben volt gyakorlat, akkor meg a Megyeri utra; letraztam, napi 20 meter falat vestem, nem Hiltivel, hanem kezzel. Amig te a gimiben lobaltad a faszodat, es Shakespeare-t elemeztel. Es engem hanysz le, mert te diplomas kulturgyerek vagy.....
39F incel
Ne agresszívoskodj 39f incel mert megkokizlak te exotikus geomaxxer.
Üdv.,
Chadwick "Chad" Chandler
"A kovereket is besoroztak, csaxolok....."
Attól még rengeteg volt az alkalmatlan. SOkra nem mentek volna velük éles helyzetben.
"A rendszer előnyeit meg az inceleknél jobban senki nem élvezheti ki"
Mi igy "elvezzuk" az eletet :)
39F incel
A kérdésemnek csak annyi volt a célja, hátha egy incel meg tudja válaszolni, mit kezdenének önmagukkal, ha tényleg egy olyan társadalomban kellene élniük, amit a gonosz feministák széttapostak.
Mivel a kérdésemet nem sikerült megválaszolni, hanem a szokásos nőgyűlölő értelmetlenségek jöttek helyette, így a kérdést lezárom. Mondjuk elég tanulságos volt: asszem az incelek lennének az elsők, akik rémülten visszabújnának anyukájuk szoknyája alá, ha rá lennének kényszerítve, hogy férfiként állják a sarat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!