Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gyakoris incelek miért szeretnék visszaállítani a feminizmus előtti társadalmat, mikor éppen ők lennének alkalmatlanok a hagyományos férfi szerepekre?
Pont ők szívnák meg a legjobban, ha a klasszikus régimódi családmodell működne, hiszen semmilyen, klasszikus értelemben vett férfias tulajdonságuk nincs. Sem a fizikai munkára vagy a katonáskodásra, sem az elit réteg szerepeire nem felelnének meg, a csajozás meg teljesen esélytelen lenne.
Nem totálisan önmaguk ellen ágálnak? A mai liberálisabb, feministább világrend sokkal inkább az ő kényelmüket szolgálja.
39
Náci erőkultusz és szintek, mint már meg volt mondva. És még az incelek nek nincs igazuk.
40
“ Szerinted a csúnya nőknek kell csúnya férfi?”
Persze, hogy nem. De már önmagában azzal is inzultál a náci férgese, hogy nekem össze kellene jönnöm olyan nővel akit csúnyának találok.
Szerintem sokan félreértették a kérdést. Nem a szingli pasikhoz szólt, nem a nőknél sikertelen pasikhoz szólt, hanem az -önmagukat- incelnek nevező egyénekhez, akik állandóan szidják a nőket meg hisztiznek a neten.
ÉN nem nevezek senkit incelnek, az incelek hívják így önmagukat, ha azonosulni tudnak bizonyos idióta nézetekkel, amikkel amúgy saját magukat lövik lábon.
#13 akik itt önmagukat incelnek nevezik, általában (saját leírásuk szerint) alacsonyak, vagy kövérek, vagy nem sportolnak, vagy csak gémelnek egész nap, szóval általában olyan dolgaik vannak, amik alkalmatlanná tennék őket katonának. Vagy csak simán full debilnek tűnnek, szóval valszeg egy alapvető parancsot se tudnának végrehajtani, meg otthon is anyuci látja el őket stb.
Attól még, hogy egy pasi nem néz ki "jól", nem keres "jól" vagy nem k.rja végig a fél falut, még nem lesz incel, és ne vegye magára a kérdést.
41 most én mit csináljak veled ha nem találsz nőt?
Nem kell összejönnöd senkivel ahogy nekem se meg más nőnek se akárkivel! 🤣
Miért ne válogatnék amikor megtehetem...
A selejt kihal az állatoknál is.
"alkalmatlanná tennék őket katonának"
A kovereket is besoroztak, csaxolok.....
39F incel
“Nem a szingli pasikhoz szólt, nem a nőknél sikertelen pasikhoz szólt, hanem az -önmagukat- incelnek nevező egyénekhez, akik állandóan szidják a nőket meg hisztiznek a neten.”
Ha nem tűnt volna fel az incelek többnyire a rendszert szidják. A nők csupán kiélvezik a rendszer előnyeit, ami az inceleknek nem adatik meg.
“ A selejt kihal az állatoknál is.”
Nyugi, pont ugyanazon a szinten vagy te is. Bár jó lenne ha kihalnál, remélem nem szülsz.
“ De igen, aki nem néz ki jól és nem keres jól, az incel lesz, mivel egy nőnek sem fog kelleni.”
Nem akarják megérteni, hogy az incelség nem döntés kérdése hanem egy állapot. A tolószékes sem ő döntött úgy, hogy akkor mostantól tolószékben fogom leélni az életem. Hanem az is egy állapot.
#45 igen, őket is besorozták, de rohadt nagy szívás lehetett nekik.
Ezért teljesen értelmetlen, miért nem örülnek, hogy a mai liberális világban békén vannak hagyva, semmit nem kell csinálniuk, ami kicsit is "férfias" vagy megerőltető.
#46 Nem.
#47 nem tűnt fel. Kb hetente száz kérdést vagy hozzászólást tudnék linkelni, amik konkrétan a nőket szidják, most nem sorolom fel, milyen okból.
A rendszer előnyeit meg az inceleknél jobban senki nem élvezheti ki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!