Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gyakoris incelek miért szeretnék visszaállítani a feminizmus előtti társadalmat, mikor éppen ők lennének alkalmatlanok a hagyományos férfi szerepekre?
Pont ők szívnák meg a legjobban, ha a klasszikus régimódi családmodell működne, hiszen semmilyen, klasszikus értelemben vett férfias tulajdonságuk nincs. Sem a fizikai munkára vagy a katonáskodásra, sem az elit réteg szerepeire nem felelnének meg, a csajozás meg teljesen esélytelen lenne.
Nem totálisan önmaguk ellen ágálnak? A mai liberálisabb, feministább világrend sokkal inkább az ő kényelmüket szolgálja.
"39f incel zavart gondolatai"
Ott is tolem retteg a sok feminaci, ahol ott sem vagyok......
39F incel
Ezeket a provokatív kérdéseket miért nem törlik? Ma már arra is ramondjatok hogy incel aki 20 éves házasságból lépett ki 😂
Nagyon gáz bullyingolni valakit csak azért mert még szűz, az én időmben az ilyeneket nagyon elpicsázták otthon
22
Náci erőkultusz. Igazából megkezdik 13-14 éves korban és sosem növik ki. Imádnak a gyengébbe, szerencsétlenebbe, csúnyábba, szűzbe, nyomorgóba, hajléktalanba, stb rúgni mert tőle különbnek érezhetik magukat.
Ez amolyan ego cucc.
"Mindenért pattogsz, amit egy anyának, nőnek kellene csinálni."
Én dolgozom, jó bevételem van.
Önálló vagyok, saját lábamon megállok. Háztartást viszek, gyerekem nevelem becsületel.
De! Nem azért kell férfi hogy mint mentálisan, mint anyagilag vosszahúzzon. Meg kiszolgáljam és anyut jatszak.
Adok is magamra...szóval had válogassak már 😅, köszi.
"Amúgy nem a gyakoris "incelek" szövegelik ezt, hanem a férfiak 99.99%-a." 🤣 Evvel az incelek nyugtatják maguk, akad azért bőven még normális, erős, igazi ferfi.
Rühellem az olyan pasikat, akiknek semmi gondolata nincs.
Egy ferfi annak alapján hoz pl komoly döntéseket, hogy megbeszéli a párjával és számitásba veszi...ezt nem sok ferfi hozzá.
No meg a pasik kb 60 százaléka 0 érzelmi intelligencia, semmi szexuális kultúra.
Igen régen is a tehetősebb férfiak kaptak a nőket, a parasztnak maradt a hozzá hasonló.
"a nőktől nem várnak el semmit" áá nem hát 😅. Az nem vár el semmit aki nem tud nyújtani semmit és elég egy pna, persze dagadt pasinak nem kell dagadt nő mer a férfinak jobban számít a külső 😄.
"gyereket sem hajlandók szülni" ilyen férfiaknak mint ti mégis minek kéne szülni.? Kapnék 1 milliárdot se szülnék ilyen pasinak.
Az incel kifejezést még csak itt hallottam életembe, akárhány valamirevaló férfit ismerek, mindek volt kapcsolata...akinek nem velük se csak a külső vagy a keresete a fő gond. Persze változtatni nem akarnak, ahhoz lusták.
N 32
“ akinek nem velük se csak a külső vagy a keresete a fő gond.”
És itt a kulcsó: a “csak”. Tehát előfeltétele a külső vagy kereset. Emellett meg te honnan a pitsából tudod, hogy nem pont emiatt nem törődik már semmivel? Hogy a személyisége nem csak egy következmény amely abból a felismerésből származik, hogy szhar külsővel teljesen mindegy hogy viselkedsz, úgyis ugyanabban a skatulyában maradsz.
27!
Külső, lehet fogyni pl.
Csóró, teperjen jobban. Nekem se segített a kutya se.
Ha a viselkedése egy tünet, akkor szedje össze magát, egyedül nem megy akkor segítséggel.
Persze kifogásokat keresni könyebb meg mindent is hibáztatni a saját nyomorért.
Akiket ismerek és nincs nője, igen...lehet a külső nagy gond, de edzeni nem menne, otthon tesped, nyomja a játékot, zabál.
28#
És mi van azokkal akik elmentek edzeni, összehoztak egy karriert stb és ezek ellenére sem lett nőjük? :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!