Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Folyton az jár a fejemben…...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Folyton az jár a fejemben… hogy nyugtassam le magam?

Figyelt kérdés
Fél éve nem voltam együtt senkivel. Nem vagyok csúnya szerintem, de elég gyengék a szociális készségeim, a lelki világom romokban, önbizalmam nulla, másokban való bizalmam szintén nulla. Komolyan nem tudom elhinni, hogy nekem valaha lesz egy normális kölcsönös boldog parkapcsolatom . Viszont teljesen rá vagyok izgulva a témára, a férfiakra, a szexre . Minden pillanatomat ezek a gondolatok kötik le. Irigykedem másokra és úgy érzem nem kellek senkinek. A férfiakat őszintén sajnálom, nekik aztán tényleg mindenre feláll ha én így szenvedek nekik milyen lehet. Kicsit el is kezdtem aggódni, hogy lassan közelebb a 30’hoz vén kisasszony leszek. Mivel nyugtassam/motiváljam magam ?
máj. 8. 22:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
7. A kérdezo egy ferfi.. titeket be lehet etettni mert tudatlanok es naivak vgytok.
máj. 9. 01:48
 12/14 anonim ***** válasza:
Vagy esetleg felkereshetnel egy pszichologust, aki segít neked azon dolgozni, hogy ne érezd ennyire szrul magad. Senki nem szeretne maga melle egy olyan part, aki lehúzza, ebből nem lesz tartós kapcsolat, őket e abból sem, ha egy ugyanilyen mentalitasu embert találsz magad melle. Előbb valamennyire tedd rendbe magad(nem kell teljesen/tökéletesen), de ez így magad miatt SEM maradhat :(
máj. 9. 06:12
 13/14 mikeXxX ***** válasza:
4# Minden kicsit is értelmes ember ezt keresi ezzel nem mondtál semmi újat viszont kell a kémia is ne legyünk képmutatóak 😉! 44f
máj. 9. 06:52
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem leszek biztató, cserébe reális igen: szerintem akkor fogsz (fogunk) tudni "lenyugodni", ha jön a klimax. Bár ha neked esetleg beleférne a szervezeted mérgezése pl. fogamzásgátlóval vagy pszichiátriai gyógyszerekkel, akkor hamarabb is megoldható... Nekem ez nem fér bele, és nem is ajánlom senkinek. Így viszont ez van. Szenvedés. Tökéletesen átérzem, 2 hónap múlva 33 leszek, és maradjunk annyiban, hogy esetemben elég sokkal kell beszorozni a te fél évedet, cserébe legalább jó magas a libidóm és a fizikai intimitásra (tehát nem csak szexre) való igényem... A napok nagyobb részében a falat kaparom, és olyan feszült vagyok, hogy van, aki már akkor is érzékeli, ha meg sem szólalok, semmit nem is csinálok, csak úgy létezem. És igen, akármennyire is ejnye-bejnye, csúnya dolog, én is piszok irigy vagyok másokra, akiknek "alakulnak a dolgaik", de emiatt az érzés miatt már nem vagyok hajlandó ostorozni magam, és másnak sem hagyom, hogy azt tegye. Fölösleges az álszentség, senki sem viselné ezt jobban a helyemben (helyünkben). Mondjuk annyi, hogy én bizony g-cironda is vagyok mellé, szóval +1 óriási frusztrációs tényező...
máj. 9. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!