Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Folyton az jár a fejemben…...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Folyton az jár a fejemben… hogy nyugtassam le magam?

Figyelt kérdés
Fél éve nem voltam együtt senkivel. Nem vagyok csúnya szerintem, de elég gyengék a szociális készségeim, a lelki világom romokban, önbizalmam nulla, másokban való bizalmam szintén nulla. Komolyan nem tudom elhinni, hogy nekem valaha lesz egy normális kölcsönös boldog parkapcsolatom . Viszont teljesen rá vagyok izgulva a témára, a férfiakra, a szexre . Minden pillanatomat ezek a gondolatok kötik le. Irigykedem másokra és úgy érzem nem kellek senkinek. A férfiakat őszintén sajnálom, nekik aztán tényleg mindenre feláll ha én így szenvedek nekik milyen lehet. Kicsit el is kezdtem aggódni, hogy lassan közelebb a 30’hoz vén kisasszony leszek. Mivel nyugtassam/motiváljam magam ?
máj. 8. 22:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
85%
En is itt tartok, de el kellene engedni ezt nagyon
máj. 8. 22:33
 2/14 anonim ***** válasza:
95%

"a lelki világom romokban, önbizalmam nulla, másokban való bizalmam szintén nulla"

Azt ugye tudod, hogy ez a legrosszabb alap egy komoly kapcsolat kialakításhoz? Saját tapasztalatból mondom neked.

"A férfiakat őszintén sajnálom, nekik aztán tényleg mindenre feláll ha én így szenvedek nekik milyen lehet"

Nem kell túldramatizálni. A férfiaknak is ugyan olyan, mint neked. Attól, hogy valaki férfi még nem áll fel neki mindenre és nem akar minden nőt megdugni.

Az legyen az elsődleges, hogy megpróbálod magad lelkileg rendbe tenni. Ez nyilván nem egyszerű és nem is megy egyik pillanatról a másikra. Viszont, ha sikerül akkor az előnyödre fog vállni. Nem igazán derül ki számomra, hogy neked most pontosan a szex, vagy egy stabil párkapcsolat hiányzik inkább vagy esetleg mind a kettő, de az előbbi igazából kölcsönös szimpátiával kivitelezhető úgy is, hogy nincs párkapcsolatod. Nem lennél tőle kevesebb. Barátaid vannak akik támogatnak?

Lassan 30 évesen pedig nem vagy vén kisasszony.

máj. 8. 22:36
 3/14 anonim ***** válasza:
81%

Ezt a sok sötét képet engedd el.

Menj fodrászhoz, kozmetikushoz.

Öltözz fel csinosan. Ne agyalj, ne törd a fejed, hanem ÉLJ!

Sport, olvasás, színház, kiállítások, társaság.

Mindennap szerezz magadnak ötömet: egy kellemes beszélgetés, egy jó könyv, egy jó műsor, egy kávé a szomszéddal, egy szál virág az asztalra, egy jó vacsora, stb, stb.

Ki fogsz virágozni, mint a muskátli az ablakban.

Ugyanis amíg ezeket a búval aszott hangulatokat sugárzod magadból kifelé, mindenki menekülni fog, ugyanazt tükrözik rád vissza.

Próbáld ki- amikor vásárolsz, rámosolyogsz az eladóra, vissza fogod tőle kapni.

Gyakorold, közlekedj így.

Nem a modell-szépség fontos, hanem a nyitottság, ápoltság, derű, az értelem, a másik iránt érdeklődes, vagyis A KISUGÁRZÁS.

Ne a sötét felhőket bámuld, hanem azt lesd, hol süt ki a nap. Ha nem süt, akkor te sugározd ki másokra.

Egy életed van. Higy mihez kezdesz vele, csak rajtad múlik.

Senki sem fogja helyetted jobbá tenni.

Ne tedd függővé másoktól és ne másoktól várd a megoldást.

máj. 8. 22:40
 4/14 A kérdező kommentje:
Egy normális kapcsolat hiányzik. Olyan, ami kölcsönös. Olyan emberrel aki nem azért akar velem lenni, mert nincs más hanem mert engem választ . Akivel kölcsönösen tiszteljük egymást, csinálunk közös programokat, utazunk, jól érezzük magunkat , nagyokat szexelunk. Hiányzik a tűz a szenvedély az hogy valakihez tartozom, hogy haladjak valamerre.
máj. 8. 22:43
 5/14 anonim ***** válasza:
89%

Elárulok egy titkot. Nagyon sok ember érez hasonlóan, mint amit most leírtál. #2 voltam.

máj. 8. 22:46
 6/14 A kérdező kommentje:

2-es, 3-mas ritka értelmes válaszokat kaptam tőletek, pedig arra számítottam hogy ellepnek a trollok.

2: sajnos nagyon rosszul állok az emberi kapcsolatokkal, ötletem sincs hol lehetne ismerkedni. Egyszerűen valahogy jobban bízom a személyes találkozásokban, mint az internetben. Egyedül meg kedvem nincs eljárni sehova .

És igaza van annak, aki azt írta búval bszottan nem lehet, viszont ötleten sincs hogy ne legyek az. Az elmúlt fel évem pokoli volt , nem tudom hogyan tovább .

máj. 8. 22:52
 7/14 anonim ***** válasza:
93%

Nem akarom tovább offolni a kérdésed, hogy hátha kapsz mástól sokkal értelmesebb választ amit tudsz is érdemben haszonsítani, de annyit még reagálnék az általad leírtakra, hogy szerintem picit túl dramatizálod.

Nem tűnsz egy ostoba embernek és hidd el, hogy a legtöbb ember rohadtul nem tökéletes. Nagyon sokan bénák, hülyék és egyszerűen totálisan alkalmatlanok mindenféle kapcsolatra. Nem kell ennyire aggódni vagy túlgondolni. Meg kell próbálni ismerkedni és ha megy akkor siker, ha nem akkor se változott semmi, csak ugyan ott vagy ahol voltál. Igazából csak arra kell vigyázni, hogy ne sérülj valaki álltal és ne ess bele abba, hogy kötődni kezdesz olyanhoz akihez nem kellene, mert egy kicsit foglalkozik veled.. én amióta megtettem valamit (ide inkább nem írnám le) azóta úgy látom a világot, hogy a legtöbb dolog ami miatt stresszelünk és aggódalmaskodunk az igazából jelentéktelen az egész világot nézve. Nem azt mondom, hogy varázsütésre félre lehet tenni azt, ha lelkileg roncsnak érzed magad, de elfogadni el lehet. Görcsössen pedig akarni, hogy szeressenek egy nagyon rossz álláspont. Bár végső soron mindenki szeretné, hogy szeressék csak aki nagyon akarja az könnyen esik bele olyan hibákba, mint amit írtam is neked.

Én is valami olyasmit tanácsolok, mint a virágos példa. Öltözz csinosan és súgározd azt, hogy minden rendben és nem bánt semmi. Ez sokaknak imponálni fog. Aki pedig tényleg egy kicsit is alkalmasnak tűnik arra, hogy ismerkedj vele ott már meg lehet nyílni őszintébben.

#2 voltam ismételten.

máj. 8. 23:08
 8/14 anonim ***** válasza:
Keress egy ffit...
máj. 8. 23:46
 9/14 A kérdező kommentje:
Köszi! Igazából más választásom nincs, mint elfogadni a jelent és változtatni amin lehet. Hálás vagyok nagyon az értelmes válaszokért!
máj. 8. 23:48
 10/14 anonim ***** válasza:
Kérdező itt nem akarsz ismerkedni?
máj. 8. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!