Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ugye nem csak nekem voltak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye nem csak nekem voltak nagyon gáz dolgaim tiniként?

Figyelt kérdés
Tegnap kiderült,hogy a párom bekapcsolta a 10 éves telefonomat és átnézte az egészet. Kb 14 éves koromtól 18 éves koromig az összes képet,smst mindent. Nagyon nagyon gáz dolgok vannak benne soha nem töröltem ki semmit több ezer kép. Ahogy pl összejöttem egy fiúval a szakitásig mindent képernyő fotóztam és küldtem a barátnőimnek. Kb elsüllyednék a szégyenemben most,hogy az egész tini koromat kb átnézte,nincsenek titkaim,de nem akartam,hogy lássa pl az exemmel miket beszéltem vagy olyan képeket. Tudom,hogy már rég kikellett volna törölnöm mindent,de elfelejtettem.
2024. máj. 7. 14:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
75%

Tudom a párom telefonjának jelszavát, és a laptopja is ismeri az ujjlenyomatomat.

Soha nem jutna eszembe, hogy turkáljak a dolgaiban (még úgy sem, hogy mondta, hogy nem zavarná) mert minek? Ha valami érdekel, megkérem hogy mutassa meg. Ha azt mondaná, hogy nem szeretné, akkor annyiban hagynám.

Nem oké dolog, hogy az engedélyed nélkül végignézegette a képeidet.

2024. máj. 7. 15:43
 12/14 anonim ***** válasza:
84%
Miért, szerintetek nem red flag, hogy átnézi a telefonját? Érdekes életetek van.
2024. máj. 7. 15:45
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
Én le💩nám, ha átnézi. A tini énem már nem én vagyok, az már elmúlt.
2024. máj. 7. 15:57
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Először is: mi a párommal nyíltan szoktunk beszélni a tinikori ciki dolgokról, ez is egyfajta megnyílás egymás előtt. De ez kölcsönös és magunktól mondjuk el.

Egymás dolgaiban turkálni gáz.

2024. máj. 7. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!