Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből maradtam ki, ha tiniként nem volt párkapcsolatom?
Fiatalon másképp éled meg a dolgokat.
Nekem fiatalon rengeteg partnerem volt.
Most meg alig, alig. Mennyiségből a minőség lett a fókusz. De nem bántam meg, hogy fiatalon középsulisként tapasztaltam hosszabb, rövidebb kapcsolatokban. Mikor nem fáradsz le a munkában és ez nem kifogás! én odaadóbban, nagyobb figyelemmel, több idővel, energiával, de irdatlan alacsony költségvetéssel barátnőztem. Virágra, randikra azért akkor is tellet. Ami előny fiatalon, hogy tiniként a legcsinosabb (normális) lányok sem a bankszámlád nézik, tudsz érvényesülni szegényebb srácként is.
Huszonévesen sokkal hangsúlyosabb egy nőnek érthető okokból az egzisztencia. Fiatalon könnyebb a város legszebb lányának szívét is rabul ejteni. Később ők már zömmel házasok és jólkereső férjük van.
Mennyi idős vagy?
Szerintem semmiről nem maradtál le, de úgy gondolom, hogy egy komoly kapcsolat előtt nem árt ha van egy kis tapasztalatod, ismerkedj
Nekem se volt tizenévesen semmi. Egyetemre kerülve kezdtem el ismerkedni aztán voltak szakítások is stb.
Nem maradtál le semmiről sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!