Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sokat veszít az szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokat veszít az szerintetek akinek nem volt tiniként barátja/barátnője?

Figyelt kérdés

Hanem csak 22-24 évesen jön össze?

Sok az a 6-8 év ebben az esetben? Későbbi életre van valami hatással?

2021. máj. 24. 19:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
11%
Csak a legszebb éveket, tapasztalatból tudom :/ Nyilvánvalóan visszahúzódóbb lesz az egyén és midig ott lesz az az érzés, hogy a legszebb évit nem használta ki. Illetve lehet, hogy ezeket az éveket áttolja a húszas éveire, ami miatt nehezebben alakít ki tartós kapcsolatot, mert hajtja a kalandvágy.
2021. máj. 24. 19:25
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem. De ez egyéntől is függ. Ahogy pl egyetemen van akinek kell korrepetítor, hogy átmenjen egy tárgyból, más meg be sem megy egész félévben, de röhögve levizsgázik.

Szóval van akinek sokat számít ha kihagy valamit, és van akinek ez nem fog gondot okozni.

2021. máj. 24. 19:25
 3/14 anonim válasza:
36%

Lehet magunkat áltatni hogy nem nem számít. De igen is számít éltem legszebb évei maradtak ki mert szociális fóbiám van és ezért nem merek ismerkedni.

18f

2021. máj. 24. 19:32
 4/14 anonim ***** válasza:
25%
Legalább nem szaladtál bele egy leütésesbe. Jobban örültem volna ha nem kell éveket eltöltenem a továbblépéssel...
2021. máj. 24. 19:35
 5/14 anonim válasza:
30%
4es ne panaszkodj már legalább te nem vagy szűz 18 évesen
2021. máj. 24. 19:38
 6/14 anonim ***** válasza:
81%
30 felett lett bnőm. Nem lettem szoc fóbiás. Örülök, hogy így alakult.
2021. máj. 24. 19:45
 7/14 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem sokat. Azok a legőszintébb szerelmek.
2021. máj. 24. 20:32
 8/14 anonim ***** válasza:
81%
Én utólag örülök, hogy nem volt, nagyon naiv és kihasználható lettem volna, teljességgel védtelen.
2021. máj. 24. 20:54
 9/14 anonim ***** válasza:
0%

Igen sokat. Azok az évek nélkülözhetetlenek a férfi jellemfejlődéséhez.

Nélkülük meg jönnek a pszichés bajok és a komplexusok. Elég tragikus úgy felnőnöd hogy életed első huszonX évében egy csődtömeg vagy, egy senki vagy férfiként, az értéked nulla. Tudnék mesélni...!

2021. máj. 24. 21:18
 10/14 anonim ***** válasza:
75%

#7 a legőszintébb szerelmet sem viszonozták kamaszkoromban,csak kinevettek. De visszagondolva nagyon kihasználható lettem volna így valószínű az egész csak egy csalódás lett volna.

Azóta sem volt kapcsolatom,de most màr ha ismerkedek,a kortársaim is sokkal érettebbek,nincs bennem ez a folytonos feszengés.Én személy szerint nem bántam meg,hogy ez kimaradt az életemből. 23/l

2021. máj. 24. 22:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!