Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokat veszít az szerintetek akinek nem volt tiniként barátja/barátnője?
Hanem csak 22-24 évesen jön össze?
Sok az a 6-8 év ebben az esetben? Későbbi életre van valami hatással?
Nem. De ez egyéntől is függ. Ahogy pl egyetemen van akinek kell korrepetítor, hogy átmenjen egy tárgyból, más meg be sem megy egész félévben, de röhögve levizsgázik.
Szóval van akinek sokat számít ha kihagy valamit, és van akinek ez nem fog gondot okozni.
Lehet magunkat áltatni hogy nem nem számít. De igen is számít éltem legszebb évei maradtak ki mert szociális fóbiám van és ezért nem merek ismerkedni.
18f
Igen sokat. Azok az évek nélkülözhetetlenek a férfi jellemfejlődéséhez.
Nélkülük meg jönnek a pszichés bajok és a komplexusok. Elég tragikus úgy felnőnöd hogy életed első huszonX évében egy csődtömeg vagy, egy senki vagy férfiként, az értéked nulla. Tudnék mesélni...!
#7 a legőszintébb szerelmet sem viszonozták kamaszkoromban,csak kinevettek. De visszagondolva nagyon kihasználható lettem volna így valószínű az egész csak egy csalódás lett volna.
Azóta sem volt kapcsolatom,de most màr ha ismerkedek,a kortársaim is sokkal érettebbek,nincs bennem ez a folytonos feszengés.Én személy szerint nem bántam meg,hogy ez kimaradt az életemből. 23/l
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!