Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokat veszít az szerintetek akinek nem volt tiniként barátja/barátnője?
Hanem csak 22-24 évesen jön össze?
Sok az a 6-8 év ebben az esetben? Későbbi életre van valami hatással?
10-es brühühühühü mindjárt megsajnállak...
Ha fiúként meg kimarad a tinédzserkor, akkor úgy nősz fel, hogy egy értéktelen lúzer vagy és ez örökre nyomot hagy a lelkeden. Azt jelenti, hogy a te értéked pontosan NULLA! Merthogy mindenki elutasít, nem kellesz senkinek, egy lány sem talál benned vonzót és az életed kizárólag kudarcok sorozata. Emiatt huszonévesen meg előjönnek a pszichés problémák, amelyek külön-külön is súlyosak, nemhogy együtt! Jön a szorongás, a depresszió, a kisebbségi komplexus, az önbizalomhiány, a gyűlölet, a frusztráció, a halálvágy, a libidó eltűnése.
Szóval ne próbálja már meg nekem senki se azt bemagyarázni, hogy létezik súlyosabb csapás egy férfi életében érzelmi és szexuálpszichológiai szempontból, mintha a fiatalsága maga a csőd!
Szerintem semmit nem számít.
Nekem 23 évesen lett először barátom, ő 24 volt. Nekem előtte nem volt soha senkim, neki egy pár hónapos gimis kapcsolata volt. A jelenlegi kapcsolatunkban semmit nem változtatna, ha lenne a múltamban egy srác, akivel x ideig együtt voltam gimiben. Nincs egy recept "a kapcsolatokra", amit ha megtanulsz, akkor mindig minden működni fog mindenkivel. Mindenkihez másképpen kell alkalmazkodni, mindenkinek más problémái, pozitívumai, negatívumai vannak, amikről eldöntheted, hogy képes vagy-e együtt élni velük, vagy nem. Attól, hogy gimiben Sanyival egy ideig működött egy kapcsolat még nem biztos, hogy felnőttként Pistivel is ugyanígy működne.
Persze más az, ha valaki ivarérett kora óta azért küzd, hogy legyen valakije és abban méri a sikert, hogy minél több kapcsolata volt, minél többet szexelt. Ha valaki ilyen, akkor elhiszem, hogy az a legnagyobb csőd, hogy gimiben nem jött össze neki egy kis barátnő sem.
Minden férfi ilyen. Van aki ezt felfogja tudatosan, a kevésbé értelmesek csak ösztönösen, de minden férfinak a szexualitás a legfőbb motivációja. Ez csak ilyen GYK-s bullshit, hogy ez pótolható bármivel is. Ez nem egy fakultatív foglalkozás, hogy X úszni megy, Y idegen nyelvet tanul, Z meg csajozik.
A férfiak legfőbb motivációja a nők. Kész, pont. Ezen nincs mit ragozni. És gyanítom, hogy ez a hozzászóló is csak trollkodik. Mert aki tényleg az "elátkozottak" közé tartozik, az pontosan tudja, hogy ez mivel jár az életben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!