Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye nem csak nekem voltak nagyon gáz dolgaim tiniként?
Dehogy, én is extra gáz tini voltam. Örülök, hogy nem nagyon maradtak fent rólam ilyesmik.
Szerintem elég nagy bunkóságot csinált a párod. Én tuti nagyon dühös lennék. Pedig nem vagyok az a típus aki úgy dugdossa a telefonját mintha CIA ügynök lenne, de pont azért, mert bízom benne hogy nem kutakszik. Még a régi képek egy dolog, de az nagyon tapló hogy elolvatsa a régi üzenetiedet.
Tiniként az a dolgod, hogy "gáz" légy :D Kilépsz a gyerekkorból, és lassan felnőtté válsz.
Egy teljesen más világba lépsz át, miközben a tested és a hormonjaid is változnak. Ilyenkor feszegeted a határokat, próbálsz felnőttesebb lenni, kinek mi. Utólag látod csak, hogy melyik dolgod volt gáz, és melyik nem.
Még a macskám is "kattant" volt tini-korában, pedig nem annyira komplex gondolkodású lény, mint egy ember.
Tehát lényegében nem gáz gáznak lenni, teljesen normális. A párod volt a ténylegesen gáz - hiába rólad van szó, és hiába régi dolgokról, az engedélyed nélkül turkált a személyes dolgaidban.
Mi az, hogy bekapcsolta a régi telefonod és mindent megnézett benne? Oké, hogy nincsenek titkaid előtte, de ez már bőven a magánszférád megsértése, ami egy párkapcsolatban sem normális. 8 éve vagyunk együtt a párommal és tudom, hogy hol vannak a régi telefonjai, de soha meg sem fordult a fejemben, nem hogy a régiekbe, a jelenlegibe sem nézek bele.
Milyen ember csinál ilyet? Vagy neki van valami titkolni valója és ezért bizonytalan vagy betegesen féltékeny. Egyik sem jó jel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!