Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ugye nem csak nekem voltak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye nem csak nekem voltak nagyon gáz dolgaim tiniként?

Figyelt kérdés
Tegnap kiderült,hogy a párom bekapcsolta a 10 éves telefonomat és átnézte az egészet. Kb 14 éves koromtól 18 éves koromig az összes képet,smst mindent. Nagyon nagyon gáz dolgok vannak benne soha nem töröltem ki semmit több ezer kép. Ahogy pl összejöttem egy fiúval a szakitásig mindent képernyő fotóztam és küldtem a barátnőimnek. Kb elsüllyednék a szégyenemben most,hogy az egész tini koromat kb átnézte,nincsenek titkaim,de nem akartam,hogy lássa pl az exemmel miket beszéltem vagy olyan képeket. Tudom,hogy már rég kikellett volna törölnöm mindent,de elfelejtettem.
2024. máj. 7. 14:16
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
87%

Dehogy, én is extra gáz tini voltam. Örülök, hogy nem nagyon maradtak fent rólam ilyesmik.

Szerintem elég nagy bunkóságot csinált a párod. Én tuti nagyon dühös lennék. Pedig nem vagyok az a típus aki úgy dugdossa a telefonját mintha CIA ügynök lenne, de pont azért, mert bízom benne hogy nem kutakszik. Még a régi képek egy dolog, de az nagyon tapló hogy elolvatsa a régi üzenetiedet.

2024. máj. 7. 14:20
 2/14 anonim ***** válasza:
81%
A párod a gáz, nem te!
2024. máj. 7. 14:22
 3/14 anonim ***** válasza:
24%
Nem gáz
2024. máj. 7. 14:33
 4/14 anonim ***** válasza:
76%
Mér lenne gáz? Sose értettem, az ember éljen.
2024. máj. 7. 14:36
 5/14 anonim ***** válasza:
89%
Na ez durva, igen visszagondolva én is már csak röhögök magamon. De ez, hogy mindent átnéz, ez nagyon gáz húzás volt a barátodtól, gondolom ő sem örülne neki. Ennyire kontrollálni akar téged? A mostani dolgaid is így ellenőrzi, elveszi a telefont? Lehet velem van a hiba, nálam tuti bekapcsolna a menekülési ösztön
2024. máj. 7. 14:40
 6/14 anonim ***** válasza:
87%

Tiniként az a dolgod, hogy "gáz" légy :D Kilépsz a gyerekkorból, és lassan felnőtté válsz.

Egy teljesen más világba lépsz át, miközben a tested és a hormonjaid is változnak. Ilyenkor feszegeted a határokat, próbálsz felnőttesebb lenni, kinek mi. Utólag látod csak, hogy melyik dolgod volt gáz, és melyik nem.

Még a macskám is "kattant" volt tini-korában, pedig nem annyira komplex gondolkodású lény, mint egy ember.

Tehát lényegében nem gáz gáznak lenni, teljesen normális. A párod volt a ténylegesen gáz - hiába rólad van szó, és hiába régi dolgokról, az engedélyed nélkül turkált a személyes dolgaidban.

2024. máj. 7. 14:40
 7/14 anonim ***** válasza:
68%
Ez mekkora red flag.
2024. máj. 7. 14:48
 8/14 anonim ***** válasza:
76%

Mi az, hogy bekapcsolta a régi telefonod és mindent megnézett benne? Oké, hogy nincsenek titkaid előtte, de ez már bőven a magánszférád megsértése, ami egy párkapcsolatban sem normális. 8 éve vagyunk együtt a párommal és tudom, hogy hol vannak a régi telefonjai, de soha meg sem fordult a fejemben, nem hogy a régiekbe, a jelenlegibe sem nézek bele.

Milyen ember csinál ilyet? Vagy neki van valami titkolni valója és ezért bizonytalan vagy betegesen féltékeny. Egyik sem jó jel!

2024. máj. 7. 15:10
 9/14 anonim ***** válasza:
63%
Bár nekem egyáltalán semmi és fickó is vagyok, de lányoknál nem vagy egyedül ezzel. :D Nekem sajnos semmi sincs meg a tinikoromból, csak huszonéves koromtól Facebook-on képek.
2024. máj. 7. 15:10
 10/14 anonim ***** válasza:
43%
Inkább nevessetek rajta közösen :D Elhiszem, hogy cikinek érzed, de tiniként mindenki hülye. Éretlen kis ostobák voltunk, felnőttként egészen mások vagyunk. Visszanézve nem is tudom hogy lehettem olyan, hogy lehettek olyan ostoba prioritásaim és hogyan képzelhettem, hogy az első szerelmem lesz életem párja és mindörökké a világellen ketten 😅 Jesszus...
2024. máj. 7. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!