Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Történt már veled olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Történt már veled olyan, hogy tetszett/ szerelmes voltál valakibe és összejött mással ?

Figyelt kérdés
Mindegy hogy együtt voltatok-e vagy sem . Hogy léptél rajta túl ?
2024. máj. 6. 21:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Sokszor.
2024. máj. 6. 21:13
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
20 éves korom alatt csak így volt
2024. máj. 6. 21:20
 3/14 anonim ***** válasza:
67%
Igen a férjem. Lassan fél éve, kezdek kicsit jobban lenni. Eleinte a kisfiam tartotta bennem a lelket.
2024. máj. 6. 21:27
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Fú, persze. Erasmus alatt megtetszett egy külföldi srác, persze nem volt kölcsönös, aztán talált mást.

Utána még kétszer volt, hogy tetszett pasi, aki később más csajjal jött össze. Szerelmes nem voltam beléjük, de tetszettek.

Hogy léptem rajta túl? Megnéztem a facebook fotóikat, amiket az új csajjal raktak fel később, és megállapítottam, hogy iszonyatosan néznek ki :D Meg hát az én ízlésem is változott, már másvalaki tetszett, vagy szerelmes lettem másba stb.

Attól még, hogy pár hónapig egy adott személy tetszik, az nem lesz örökké tartó érzés.

2024. máj. 6. 21:29
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen, rengetegszer volt. Én is kerestem mást, akinek viszont én kellettem.
2024. máj. 6. 21:33
 6/14 anonim ***** válasza:
47%

Igen normális pasi én normalis nő. De a mellettem levő debella tájszólásos csajjal jött össze.

Olyan érzésem volt hogy ezek szerint a pasikat nem is azok vonzzák akik passzolnának hozzájuk, hanem aki pont nem passzol. Lehet ellentéteket keresnek önmagukhoz?

Vagy másik pasi c.ganynő miatt offolt engem.

De volt olyan nő is, akit meg inkább a státusza pénze miatt választottak ellenemben. (Vagy más nő ellenében pl exem tesója a párját dobta ki mert képbe jött igaz hogy egy ronda, de pénzes nő neki.)

Vagy fordítva, amikor a szakmunkást a szakmunkás érdekli a diplomás nő meg le van ejtve.

Nem feeldolgozni nem megy, hanem úgy érteni.

2024. máj. 6. 21:48
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Igen ilyen többször is megesett.

Ilyenek után hosszú ideig elment a kedvem a társkereséstől

2024. máj. 6. 21:51
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Nehezen.
2024. máj. 6. 21:52
 9/14 anonim ***** válasza:

#6: Azért, mert szerinted passzolsz valakihez, még nem biztos, hogy ez így is van. Lehet, hogy egyszerűek vagyunk mi férfiak, de a külső, végzettség, foglalkozás, státusz mögött nekünk is van személyiségünk és ha nem érezzük jól magunkat valaki mellett, akkor jobb esetben semmit, rossz esetben egyesek meg max szexet tudnak elképzelni az ilyen nőkkel.

Nagyon nehéz elhinni, hogy mindenki más szembe megy az autópályán és hogy ilyenkor ők lennének furák.

2024. máj. 6. 22:47
 10/14 anonim ***** válasza:
Persze
2024. máj. 6. 23:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!