Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Történt már veled olyan, hogy tetszett/ szerelmes voltál valakibe és összejött mással ?
9 nem szerintem csak. Hanem nyilvánvaloan.
A srácnak akina debellát választotta nehéz sorsa van nekem is detto ugyanaz volt akkoriban. Külföldön ismerkedtunk meg és kiderült hogy ugyanabban a közben lakik Mo-n mint én. Szinte szomszéd.
A szülinapunk majdnem egy napra esik.
Amikor mesélte az életét mintha az enyémet mondta volna el.(szülők nélkül meg stb) A másik csaj kiröhögte és egy viccet csinált belőle. Én meg tudtam miről beszél nagyonis.
Aztán ráment arra. Aki külsőben is hát..durva ahogy kinéz.
Plusz:
Exem tesoja überhelyes pasi. Híre van amolyan alfa. A bnője detto. Az egyik legjobb csaj. És teljesen egyhúron voltak mentalitásban is meg mindenben. Hatalmas szerelem volt köztük es komoly. De jött egy barna rövidhaju kapafogú nö aki anyanyelvi szinten ismer egy idegennyelvet, sokat keres meg stb, és több éves komoly kapcsolatot simán felrugott érdekből.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!