Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire jellemtelenek?
Online társkeresés.
Azt tapasztalom hogy a pasik próbálják olyannak hazudni magukat ami megfelel a nőnek. Majd idővel ahogy kibukik az igazi énjük és nem tetszenek a nőnek akkor berágnak.
Mi ennek a lényege?
Minek játsszák meg magukat?
Szerintem időpocsékolás az egész (hiszen nem lesz a dologból semmi), és saját magukat is leírjak hogy milyen jellemtelenek. Vagy esetleg van amikor bejön ez az érdekes taktika, és dugnak egyszer/velük marad a nő valami oknál fogva?
Pl; Introvertáltnak mondja magát, nem iszik, nem cigizik, nem bulizós.
Valójában: minden héten kocsma túrázik, bulizik legalább kétszer, full részegre issza magát a nagy haveri körével. De persze nem önként, ő nem ilyen!
Az én exem is talpig becsületes, hívő ember, aki templomba jár és tanár.
Amikor kibukott hogy :
Sz@revő, kihasználós, hitegető, több nő is van, és ezt a pofájába vágtam ,egyszerűen azt válaszolta hogy nem az én dolgom hogy megítéljem, majd isten megítéli.
A k. anyját !😂😂😂
Ritka patkány volt, és a legbeszédesebb az hogy egyedül van . 50 feletti és nincs társa. Senkit nem tud szeretni, senki nem tud vele sem lenni hosszútávon.
Én is szakítottam vele, és egyedül van.
Bocsi,3-as vagyok, ez is őszinteségről hadovált, sőt arról is hogy fontos neki h megbízzak benne.
És mégis kiderültek mocskos dolgok róla.
Vannak akik a jó külsejüknek, jóképűségüknek köszönhetően megtehetik, hogy több nővel is összejönnek rövidebb időre.
Ők lehazudják a csillagokat is az égről.
Nem kell, hogy gazdag legyen ezt játszhatja hazudhatja pár hétig simán.
Lehet, hogy túlzottan is őszinte vagy...
Ha őszinte lennék, nem lenne állásom sem, és szerintem a szomszédok is felgyújtották volna már a házam.
látod, ez nálam ugyanígy van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!