Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet hogy egy lelkisnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet hogy egy lelkisnek ismert ember ilyen jellemtelenul viselkedjen?

Figyelt kérdés

Most már a volt baratomrol van szo... 3, 5 ev alatt nem csinált ilyet. Egyik napról a másikra eltűnt, nem reagált a megkereseseimre. (nem halt meg es baleset sen erte)

Elozmeny annyi volt hogy nem volt már jó a kapcsolat. De ami megdöbbent és nem terek napirendre, hogy egy lelkisnek ismert ember hogy tud így lepattani egy árva szo nélkül? Őszintén szólva nem is a szakítás hanem annak a módja miatt állok értetlenül.

2013. jún. 2. 16:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Hmmm...írtad, hogy szerinted nem volt már jó a kapcsolatotok. Lehet hogy szerinte meg már olyan eszméletlen rossz volt hogy nem tudott tovább benne élni (lehet hogy így érezte már mondjuk másfél éve) és egyszer csak hoppp, teljesen elege lett ebből a kapcsolatból,és fogta magát és egy szó nélkül lelépett, mert úgy érezte hogy azonnal le kell lépnie, és nincs kedve egy szakításos beszélgetéshez. Majd amikor letisztázza magában a dolgokat, lehet hogy meg fog majd keresni, de hát mint mindenhez, ehhez is idő kell.
2013. jún. 2. 16:26
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Hasonlo tortent velem is. Az en exem is tole szokatlan modon, rendkivul gerinctelenul taposott le, 3 ev utan.

Nalunk is rossz volt a kapcsolat, de nem hiszem, h olyannak ismert meg, akinek nem lehet megmondani az igazat.

Csak arra tudok gondolni, h teljesen felreismertem, masnak mutatta magat. De szerencsere mar total hidegen hagy.

2013. jún. 2. 16:27
 3/7 A kérdező kommentje:
Elmentünk egymás mellett (a kork. is kicsit sok volt, 18 ev), de részemről ez nagyon gyáva is undorító módja a közlésnek.
2013. jún. 2. 16:29
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Kamasz-szerelem volt a miénk, és dúlt a "love", amikor egyszer csak nem jelentkezett többé. Ennek már 17 éve, de azóta sem kaptam magyarázatot.
2013. jún. 2. 16:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Sajnos ilyen gyakran előfordul,az egyik fél bekattan,és szó nélkül lelép,mert az a könnyebbik út.Nyilván már nem volt kedve sem a könnyekhez,sem a magyarázkodáshoz.Természetesen ez nem indok,csak kifogás,és elég gerinctelen dolog,de a férfiak nagy százaléka kerüli a szakítással járó konfliktushelyzetet,és inkább jellemtelenül dobbant.
2013. jún. 2. 18:09
 6/7 anonim ***** válasza:

"Csak arra tudok gondolni, h teljesen felreismertem, masnak mutatta magat"

Ja, ja. Vagy ő téged. Kettőn áll a dolog...

2013. jún. 2. 18:42
 7/7 anonim ***** válasza:

Igen, amikor a szakitas utan tudom meg, h egy evvel ezelott mar megcsalt es ilyen hosszu ideig hazudott a pofamba, eljatszva, h mennyire szeret, akkor meg en vagyok a jellemtelen, ugye?

Kimelj meg a valaszodtol!

2013. jún. 2. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!