Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet hogy egy lelkisnek ismert ember ilyen jellemtelenul viselkedjen?
Most már a volt baratomrol van szo... 3, 5 ev alatt nem csinált ilyet. Egyik napról a másikra eltűnt, nem reagált a megkereseseimre. (nem halt meg es baleset sen erte)
Elozmeny annyi volt hogy nem volt már jó a kapcsolat. De ami megdöbbent és nem terek napirendre, hogy egy lelkisnek ismert ember hogy tud így lepattani egy árva szo nélkül? Őszintén szólva nem is a szakítás hanem annak a módja miatt állok értetlenül.
Hasonlo tortent velem is. Az en exem is tole szokatlan modon, rendkivul gerinctelenul taposott le, 3 ev utan.
Nalunk is rossz volt a kapcsolat, de nem hiszem, h olyannak ismert meg, akinek nem lehet megmondani az igazat.
Csak arra tudok gondolni, h teljesen felreismertem, masnak mutatta magat. De szerencsere mar total hidegen hagy.
"Csak arra tudok gondolni, h teljesen felreismertem, masnak mutatta magat"
Ja, ja. Vagy ő téged. Kettőn áll a dolog...
Igen, amikor a szakitas utan tudom meg, h egy evvel ezelott mar megcsalt es ilyen hosszu ideig hazudott a pofamba, eljatszva, h mennyire szeret, akkor meg en vagyok a jellemtelen, ugye?
Kimelj meg a valaszodtol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!