Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez jellemtelenség, vagy belefér?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez jellemtelenség, vagy belefér?

Figyelt kérdés

A srác az aktuális féltékeny barátnőjének azt mondja, hogy bottal sem piszkálná meg xy másik lányt mert kövér, de később összejön vele?

A kövér lányt szerintetek szeretheti igazán?

2024. jan. 1. 13:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
89%
A srác hazudott, hogy béke legyen. Szeretheti, ha képes rá.
2024. jan. 1. 13:45
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Az intenzíven féltékenykedő nőnek hazudni kell. Aztán elhagyni. Egyszerűen nem alkalmas párkapcsolatra.

Nem lesz attól senki sem jellemtelen, hogy túlélésre gyúr egy toxikus kapcsolatban.

2024. jan. 1. 14:04
 3/13 anonim ***** válasza:
78%
Neked ezt mondta,hogy szerinte kövér,de valójában mégis tetszett neki ezek szerint.Másképpen nem jött volna össze vele,nyilván.Tehát mindvégig neked hazudott.Ami csak erősíti azt a tényt,hogy nem kellesz neki.
2024. jan. 1. 14:11
 4/13 A kérdező kommentje:
Nem vagyok érintett 😂
2024. jan. 1. 14:24
 5/13 A kérdező kommentje:

De az ilyen bántalmazó kommenthuszárok lelkivilága mindig is érdekelt. Először is nem a kérdésre válaszoltál, másodszor egyből abban reménykedsz, hogy engem ejtettek pofára.

Ki bántott téged, hogy kialakult ez a személyiségzavarod? Mi ez amúgy, nárcizmus?

2024. jan. 1. 14:29
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván hazudott, hogy csend legyen.

N

2024. jan. 1. 15:44
 7/13 A kérdező kommentje:

De ha valaki tetszik neked hogy mondhatod rá hogy kövér disznó?

Mondhatott volna mást is. :/

2024. jan. 1. 18:00
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Hogyne szerethetne. Idot nyert egy szokasos hisztiben, es nem is emlekezne ra, hogy mondta.

Ja, es kover nokbe szerelmesek am sokan, csak nem publikus altalaban.

2024. jan. 1. 19:01
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Lekoverezte a csajnak, hogy ne gyanakodnjon.
2024. jan. 1. 19:10
 10/13 anonim ***** válasza:

A hármas válaszoló vagyok.

Pusztán tényeket állapítottam meg.Az illető hazudott a lánnyal kapcsolatban,mert érdekében állt.Így tálalva jobb?

Egyébként semmiféle éritettségem sincs az ügyben nekem sem,így aztán nem is értem,miért állítottál fel rólam komplett diagnózist...😂

Miért lenne nekem az jó,ha verbálisan vagy egyéb módon bántalmaznék bárkit is?Mindössze annyit írtam,amennyiben rólad van szó,nem kellesz a pasasnak és inkább hazudott.Ha meg másról, akkor nyilván vele kapcsolatban tartom ezt a véleményt.Nem lenne a nővel,ha nem jönne be neki,ennyi...

2024. jan. 1. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!