Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jellemtelenség, vagy belefér?
A srác az aktuális féltékeny barátnőjének azt mondja, hogy bottal sem piszkálná meg xy másik lányt mert kövér, de később összejön vele?
A kövér lányt szerintetek szeretheti igazán?
Az intenzíven féltékenykedő nőnek hazudni kell. Aztán elhagyni. Egyszerűen nem alkalmas párkapcsolatra.
Nem lesz attól senki sem jellemtelen, hogy túlélésre gyúr egy toxikus kapcsolatban.
De az ilyen bántalmazó kommenthuszárok lelkivilága mindig is érdekelt. Először is nem a kérdésre válaszoltál, másodszor egyből abban reménykedsz, hogy engem ejtettek pofára.
Ki bántott téged, hogy kialakult ez a személyiségzavarod? Mi ez amúgy, nárcizmus?
Nyilván hazudott, hogy csend legyen.
N
De ha valaki tetszik neked hogy mondhatod rá hogy kövér disznó?
Mondhatott volna mást is. :/
Hogyne szerethetne. Idot nyert egy szokasos hisztiben, es nem is emlekezne ra, hogy mondta.
Ja, es kover nokbe szerelmesek am sokan, csak nem publikus altalaban.
A hármas válaszoló vagyok.
Pusztán tényeket állapítottam meg.Az illető hazudott a lánnyal kapcsolatban,mert érdekében állt.Így tálalva jobb?
Egyébként semmiféle éritettségem sincs az ügyben nekem sem,így aztán nem is értem,miért állítottál fel rólam komplett diagnózist...😂
Miért lenne nekem az jó,ha verbálisan vagy egyéb módon bántalmaznék bárkit is?Mindössze annyit írtam,amennyiben rólad van szó,nem kellesz a pasasnak és inkább hazudott.Ha meg másról, akkor nyilván vele kapcsolatban tartom ezt a véleményt.Nem lenne a nővel,ha nem jönne be neki,ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!