Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak komoly része miért lett ennyire gyenge jellem és megalkuvó?
Az ember, ha körülnéz a világban, azt veszi észre; hogy bár elvileg ma is van sok férfiasnak látszó férfi; valójában ők nem azok. Persze nagyon népszerű a gyúrás, a mostanában divatos ókort idéző haj/arcszőrzetstílusok, rengetegen hordanak tetoválást és a többi...
Viszont! A keménynek tűnő felszín alatt nagyon sokan valójában igen sokan nagyon sebezhetőek. A sok külsőség semmi másra nem szolgál, mint a nők vagy minimum egy nő meghódítását; mindezt pedig bármi áron, feladva minden egyebet, ami egyedi jellemmé tenné az embert. A túlnyomó többségük minden felsorolt "tartozékot" csakis ebből a célból használ, az életük központi része ez. Bár sokan mondják közülük, hogy nem, mindez magukért történik, de valójában ez is egy kötelező válasz, mivel hivatalosan ezt kell mondani.
Mindezek mellett pedig manapság egyre jobban dívik a másik nemtől bármilyen viselkedés kritika nélküli elfogadása, a "fehér lovag"mentalitás, amivel valójában saját magukat alázzák meg. A legrondább pedig, amikor valamelyik másik férfinak rontanak neki bármilyen módon, mert a másiknak viszont nem tetszik némely női viselkedési forma.
Az ilyen embereknek tényleg megéri pincsikutyává változni, miközben éppen az ellenkezőjét akarják nagy lendülettel hangoztatni? A női partner/barátnő, plusz a környezet miatt tényleg megéri minden mást feladniuk?
Ócska, szar provokáció!
Menj aludni!
Nem vagyok biztos benne hogy sikerült befogadnom és értelmeznem ezt a szánalmas agymenést. Röviden arról lenne szó, hogy a jóképű, külsejükkel foglalkozó, trendeket követő, kedves, nőiket szerető férfiak azok gyenge jellemű, megalkuvó pincsikutyák? Bezzeg a nőgyűlölő rusnya, csóró bunkók az igazi férfiak?
Azt hiszem ma éjszaka is betakargatom és megpuszilgatom a kis megalkuvó pincsikutyámat és hálát adok a sorsnak hogy van nekem.
Nem értem. Senkinek nem kell elfogadnia semmilyen viselkedést a nőktől, szabad párvalasztás van, ezenkívül lehet férfiakkal kapcsolatban élni, és egyedül megrohadni is.
A többi meg szóra sem érdemes, csak azért mert téged nem érdekel a külsőd, biztos az összes többi férfit sem, csak a nőkért foglalkoznak magukkal. Hogy lehet valaki ennyire egocentrikus?
Nem értem, miért lenne gáz az, hogy egy embernek (uramisten egy FÉRFINEK) vannak gyengepontjai, érzelmei és sebezhető pontjai.
Semmi vonzó nincs egy agresszív, arrogáns macsóban, aki mindenkinél nagyobbra tartja magát, aki érdektelen és mindenre nagy ívben sz-rik. Nekem legalábbis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!