Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak komoly része miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak komoly része miért lett ennyire gyenge jellem és megalkuvó?

Figyelt kérdés

Az ember, ha körülnéz a világban, azt veszi észre; hogy bár elvileg ma is van sok férfiasnak látszó férfi; valójában ők nem azok. Persze nagyon népszerű a gyúrás, a mostanában divatos ókort idéző haj/arcszőrzetstílusok, rengetegen hordanak tetoválást és a többi...

Viszont! A keménynek tűnő felszín alatt nagyon sokan valójában igen sokan nagyon sebezhetőek. A sok külsőség semmi másra nem szolgál, mint a nők vagy minimum egy nő meghódítását; mindezt pedig bármi áron, feladva minden egyebet, ami egyedi jellemmé tenné az embert. A túlnyomó többségük minden felsorolt "tartozékot" csakis ebből a célból használ, az életük központi része ez. Bár sokan mondják közülük, hogy nem, mindez magukért történik, de valójában ez is egy kötelező válasz, mivel hivatalosan ezt kell mondani.

Mindezek mellett pedig manapság egyre jobban dívik a másik nemtől bármilyen viselkedés kritika nélküli elfogadása, a "fehér lovag"mentalitás, amivel valójában saját magukat alázzák meg. A legrondább pedig, amikor valamelyik másik férfinak rontanak neki bármilyen módon, mert a másiknak viszont nem tetszik némely női viselkedési forma.

Az ilyen embereknek tényleg megéri pincsikutyává változni, miközben éppen az ellenkezőjét akarják nagy lendülettel hangoztatni? A női partner/barátnő, plusz a környezet miatt tényleg megéri minden mást feladniuk?

2021. okt. 17. 21:02
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
86%

Hát 8-9-10.

Értem. Aki normális, szereti a párját, törődik vele, az rongy seggnyaló.

További boldog gyűlölködést, szemétkedést. Biztos viszontszeretnek titeket.

🤦

2021. okt. 17. 21:36
 12/29 A kérdező kommentje:
Én azokat szeretem, kedves 11-es, akik képesek helyesen értelmezni egy kérdést.
2021. okt. 17. 21:40
 13/29 anonim ***** válasza:
85%
#12 Teljesen rendben van. Isten ments hogy egy magadfajta akadjon rám.
2021. okt. 17. 21:42
 14/29 anonim ***** válasza:
59%

11

Nem.

De egy halom nő baszatja magát teherbe, mert azt mondják neki, hogy attól lesz nő, nézi el a megcsalást, 8 óra meló után szemrebbenés nélkül viszi a háztartást és viseli el azt is némelyik, ha szétverik a fejét. Öklendezve, de lenyeli a spermát, fogat összeszorítva, de engedi az anált.

A férfiak is hasonlóak, ha meg akarnak tartani egy pinát: eltartják, pénzelik... Elveszik, mint a pincsi néhány hónap után, némelyik eldobja az előző családját is egy másik nőért.

Hányszor olvasni olyan szinten itt a csicskulást, hogy egyesek kijárnak fingani az ajtó elé meg némán próbálnak szarni, mert a párjuk csalódna, ha kiderülne róluk, hogy anyagcserét folytató emberi lények... Jaj istenem, mennyi ilyen szerencsétlen szaréletű van.

És mindkét nem, ismétlem, mindkét nem tövig nyomja a nyelvét a társadalom seggében nagyon nagy számban. Mert gyerek az KELL, monogám kapcsolat és házasság az KELL, különben nem vagy sikeres nő vagy sikeres férfi, akkor is, ha egyáltalán nem önazonos számodra ez az egész. És ahelyett, hogy tisztességesen felvállalnád magad és élnéd a saját életed, olyan dolgokat hajszolsz, amiért buksisimit kapsz. Mert legyen meg a család illúziója és véletlenül se váljatok el, hanem inkább öldössétek meg csaljátok egymást, mert azt nem látják. De a válás, hát ahhoz MIT FOGNAK SZÓLNI ÚR ISTEN.

Mennyi ember él így... És mennyi ember teszi tönkre magát, a társát meg ebből a szutyokból fogant gyerekét az ilyen cukormázas szardarabbal... Pedig boldog is lehetne egy olyan partner mellett, aki mellett nem kell magát megtagadnia.

EZ NEM SZERETET. oké? Szeretet ott van, ahol úgy szereted a másikat, hogy közben magadat is. És ahol a másik is szeret annyira, hogy nem tesz ki ilyen hülyeségeknek és nem használjátok egymást kirakatdíszítésre, hanem boldogan éltek a saját törvényeitek és ízlésetek szerint, mintha valóban egymásra találtatok volna.

2021. okt. 17. 21:50
 15/29 anonim ***** válasza:
94%

Kèrdező?

Te rendendelkezel bàrmivel a felsorolt fèrfias jellemzők közül?

Vagy bàrmilyennel?

2021. okt. 17. 21:51
 16/29 anonim ***** válasza:
93%
#14 nézd, amiket leírtál abban igazad van, de talán túlgondoltad. A kérdés és a kérdező ennél eccerűbb (így, két c-vel). Neki az a baja hogy ő egy bunkó, a kedves pasik meg képesek párkapcsolatot találni (nézd meg a kulcsszavakat, a pl a mangina az az incel szlengben a lenézett, nők által szererett kedves férfi).
2021. okt. 17. 21:54
 17/29 anonim ***** válasza:
42%
Jól figyeljetek a 14-es válaszra! Még ha fáj is az igazság néhányotoknak!
2021. okt. 17. 21:57
 18/29 A kérdező kommentje:

Attól függ, te mit tartasz férfiasnak, kedves 15-ös. Mivelhogy én sosem akartam kirakatéletet élni. Önállóan élek, ellátom magamat. Az ügyeimet én intézem, tudok főzni és rendben tartom a környezetemet. A testalkatom, megjelenésem megfelelő, tiszta vagyok. Remélem, ilyesmikre gondoltál.

A kérdést pedig azért írtam ki, mert szerintem létezik ez a probléma, csak éppen egyike a mostani társadalmi tabuknak. Ezért sokan nem szívesen beszélnek róla, vagy személyeskedni kezdenek.

2021. okt. 17. 21:57
 19/29 A kérdező kommentje:
14, köszönöm, remek válasz!
2021. okt. 17. 21:59
 20/29 anonim ***** válasza:
92%

#15 voltam

Semmi férfias nincs abban amiket leirtàl, de azért másoknak teszed fel a kérdést , írta is màr valaki előttem , ez projekció

2021. okt. 17. 22:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!