Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjes, komoly kapcsolatban lévő nők? Hogyan kezelitek ha egy idegen férfi zavarba hoz?
Egy olyan szituban pl. vesztek vmit közben úgy köszön rátok a férfi, hogy rendesen zavarbahoz, majd ha adja a blokkot szintén a szemedbe néz mosolyogva?
Velem ritkán esik meg ilyen, de mindig olyan hülyén érzem utána magam. Hogyan lehet ezt úgy kezelni, hogy ne legyek se bunkó, se közvetlen, nehogy félre ertesek?
Az ilyen nők a legnagyobb trófeák.
Aki ebből megkap vagy 10-et már a nőcsábász szintre lépett.
Kalandra fel!
Ilyennel zavarba hozni, és még kattogni is utána ezen??
Mondanám hogy tinilány szint, de igazából még az sem. Azért zavarba jönni mert egy eladó rámmosolyog? Mivan? 🤦 Ez teljesen hétköznapi dolog, ha fiatal vagy, ha nem. Úgy kell "kezelni", hogy visszamosolygunk és azt mondjuk viszontlátásra 🤦
Nagyon jól tudod, hogy átvitt értelemben értettem a trófea kifejezést.
Viszont, az túlzás volt, hogy az ilyen nők a legértékesebb trófekák, mint te vagy. De egy családos nőt nagy dolog elcsábítani.
#4 Nyilván értettem, de te is az iróniát. Szerintem nagyobb dolog elvenni, megtartani és sokáig szeretni egy "trófea-típusú" nőt (ha már van ilyen kategória), az meg tényleg nindegy, én mi vagyok, nekem elég, ha a férjem szerelme az enyém.
Amúgy mi a jó ebben a levadászásban? Gondolom az ilyen trófeagyűjtés nem arról szól, hogy kapcsolatba kerülj azzal a nővel, hanem csak, hogy megfektesd. A lényeg, hogy kiderüljön, te jobb vagy a férjénél? Vagyis ez egyfajta folyamatos önigazoláskeresés a nőcsábász férfiaknál?
"a szemforgatás a reakcióm az ilyenre"
😂👍
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!