Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férjes, komoly kapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjes, komoly kapcsolatban lévő nők? Hogyan kezelitek ha egy idegen férfi zavarba hoz?

Figyelt kérdés

Egy olyan szituban pl. vesztek vmit közben úgy köszön rátok a férfi, hogy rendesen zavarbahoz, majd ha adja a blokkot szintén a szemedbe néz mosolyogva?

Velem ritkán esik meg ilyen, de mindig olyan hülyén érzem utána magam. Hogyan lehet ezt úgy kezelni, hogy ne legyek se bunkó, se közvetlen, nehogy félre ertesek?

2021. okt. 1. 22:07
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
16%

PGattina!

Az a baj sok nővel, hogy ő elhiszi magáról, hogy megkaphatatlan. Mert a női önképe azt mutatja, hogy ő jobb, mint azok a kis cafkák, akik az ellenkezőjét teszik annak, amit ő erkölcsösnek vél.

A nőcsábászok létezése arra mutat rá, hogy ez téveszme. Pont ezért nevezzük így őket, mert el tudják csábítani a nőket. Ha nem tudnák megtenni, akkor nem léteznének. A nőcsábászok azok, akik görbetükröt mutatnak a nőknek, hogy kik is ők valójában. Mert többségük maga sem tudja, kicsoda.

2021. okt. 1. 23:03
 12/26 anonim ***** válasza:
89%
Kedvesen, de udvariasan és nem kihívóan vissza mosolygok. Ennyi. Nem pörgök ezen. És nekem is kifejezetten feldobja a napom ennek ellenére.
2021. okt. 1. 23:09
 13/26 anonim ***** válasza:
94%

Vaaagy...

a nőcsábászok kötődési problémákkal és/vagy önértékelési gondokkal küzdő férfiak, akik saját értéküket és teljesítményüket ebben mérik?

(De nem trollkodom tovább a kérdező kérdését, elnézést.)

2021. okt. 1. 23:09
 14/26 anonim ***** válasza:
90%

Az eladóknak nem az a dolguk, hogy mosolyogjanak a vevőre?

Mosolyogsz és megköszönöd. Nem kell zavarba jönni. A munkáját végzi. Ha netán úgy érzed, hogy flörötlni akar, akkor is mosolyogva megköszönöd és tudomást sem veszel a többiről.

2021. okt. 1. 23:10
 15/26 anonim ***** válasza:
90%

"A nőcsábászok létezése arra mutat rá, hogy ez téveszme. Pont ezért nevezzük így őket, mert el tudják csábítani a nőket. "

Nem mindet. Csak ha ellenállást éreznek, akkor mennek a következőhöz.

2021. okt. 1. 23:12
 16/26 anonim ***** válasza:
10%

PGattina, ettől függetlenül nem változik az, hogy mutatnak egy görbetükröt a nőknek. Vagy legalábbis egy részüknek.

De a téma részemről OFF.

2021. okt. 1. 23:13
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Ahol jó a kapcsolat udvariasan visszamosolyognak, de semmi "jelzést" nem adnak amit túl tudna gondolni az illető. Egy kis önbizalomfröccs, pozitív visszajelzés mindenkinek legyezgeti a hiúságát (biz' ilyen az emberi psziché, szüksége van a környezetből érkező pozitív ingerekre is). S nagyjából itt meg is áll a történet.
2021. okt. 2. 04:06
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Hát engem ilyesmivel nem lehet zavarba hozni. A boltban csak visszamosolygok én is és köszönök, semmit nem kell ebbe belegondolni. Az utcán is ha esetleg leszólítanak, attól sem jövök zavarba, megköszönöm ha éppen bókoltak, és jelzem, hogy férjnél vagyok, majd szép napot kívánok és elköszönök ott is.

Azzal lehet engem zavarba hozni, ha közelebbi ismerős, munkatárs próbálkozna ilyen-olyan módokon, aki nagyon jól tudja, hogy férjnél vagyok, gyerekem van, így ezzel nem lehetne leszerelni. Olyankor egyébként a flörtölős/közeledős részre nem reagálok, úgy csinálok, mintha nem vettem volna észre, és kerülöm a közelebbi kontaktot velük a továbbiakban. Jobbat nem tudok.

2021. okt. 2. 07:45
 19/26 anonim ***** válasza:

Hahaha, jót nevettem én is a #2-esen. :D Micsoda szöveg. :DD

Fura látni, milyen világban és hitrendszerben léteznek néhányan. Komplexus, bizonyítási kényszer, túlkompenzálás rulez a tartalmas és valódi kapcsolat helyett. Előzőhöz elég a gyermeteg és komplexusos lélek, utóbbi csak a lelkileg stabil és egészéges, felnőtteknek adatik meg. ;)

Nekem a fenti szitu még nem hoz zavarba.

De legutóbbi példa: leszálltam a tömegközlekedésről. Srác mellette, nagyon nézett, majd meg is szólított. Ok, gondoltam mg bunkóság benyögni a "bocs, párom van kártyát). Pár métert velem tartott, váltottunk 1-2 mondatot, mivel mentem barátokkal találkozni. Ott el is köszöntem volna mivel 2 percre van a hely, mire azt mondja elkísér. Nagyot néztem, hirtelen most erre mit lehet mondani, rég mozdultam már ki, na.. :D Aztán végül csak kibökte mikor odaértünk, hogy adjak elérhetőséget. NA itt volt egyértelmű, hogy mondtam, hogy bocs, de nem ismerkedek, párom van stb. :)

Előtte nemsokkal meg egy hivatalos ügyben voltam, mire a csávó aki beszélt velem elkezdte miközben a szemembe nézett harapni, meg nyalni a száját. Ezt megismételte még 1-2x közben, míg folyamatosan tartotta a szemkontaktust. Na, ez zavarba hozott, még akkor is, ha valószínűleg nem szexuális töltete volt, talán észre sem vette és rossz szokás.

Jól esnek, jót mosolygok ezeken, de ennyi. Fiatalabban/tiniként mindig nagyon zavarba tudtak hozni, de aztán az évek alatt megtnaulja ezeket kezelni az ember.

2021. okt. 2. 11:43
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

"nőcsábászok létezése arra mutat rá, hogy ez téveszme. Pont ezért nevezzük így őket, mert el tudják csábítani a nőket. Ha nem tudnák megtenni, akkor nem léteznének. A nőcsábászok azok, akik görbetükröt mutatnak a nőknek, hogy kik is ők valójában. Mert többségük maga sem tudja, kicsoda"

Azért ezt úgy kijelenti, mintha minden nőnél sikerük lenne... ez a disney mesék koros pasi verziója?

Én ismerek nőcsábászt és a sikere nem abban van, hogy bármely nőt el tudná vinni... de a poént nem lövöm le, mert azért fiúknak is hinniük kell maguk tündérmeséiben.

2021. okt. 2. 12:38
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!