Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, borzasztóan kiábrándító Számotokra, ha mielőtt ágyba bújnátok a randipartnerrel, ő ragaszkodna (oda-vissza alapon, tehát nemcsak Tőletek "várná el", hanem saját maga is megcsinálná) egy részletes nemibetegség szűréshez?
2024 van és a legtöbb nő annyi pasit találhat magának, amennyit be mer vallani..ha akarnak, hetente, havonta másik csávóval fekszenek össze...meg igazából még ha "rendes házból" való is a csajszi, lehet ő a rossz fiúkra bukik és elég, ha 1 "olyannal" lefeküdt, netán még nem is volt védekezés.. tehát hogy nem akarnék elkapni sem szifiliszt, sem semmi mást..tudom, nyilván senki nem akar..anno így jártam (oké, nem szifilisz volt, de így is kórházba kerültem és majdnem maradandóan károsodott a májam)..szóval saját bőrömön tapasztaltam, hogy ez nem játék..Ti nők mit szólnátok ehhez, ha ezzel fogadna a pasi, hogy "szűrést mindkettőnknek", mielőtt..?
Csak annak a véleményét tudom komolyan venni, aki kulturáltan mondja el, mit gondol - köszönöm.
Nálam ez nem annyira lenne fontos (ha még randiznék, (de már csak a férjemmel szoktam 😊) mert nem szedhetek gyógyszert,(hormon problémák miatt) így életemben nem voltam együtt pasival gumi nélkül, mert más védekezési lehetőségem nincs. És még ez sem véd meg sajnos mindentől.
Egyebként, úgy irsz, mintha a nők fekudnének le válogatás nélkül mindenkivel hetente,😡 pedig ez a férfiak szokása
19
13 évesen már ott volt a herpesz a pofamon, (19 évesen csókoloztam.először) 😕
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!