Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hölgyek, borzasztóan kiábrándí...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, borzasztóan kiábrándító Számotokra, ha mielőtt ágyba bújnátok a randipartnerrel, ő ragaszkodna (oda-vissza alapon, tehát nemcsak Tőletek "várná el", hanem saját maga is megcsinálná) egy részletes nemibetegség szűréshez?

Figyelt kérdés

2024 van és a legtöbb nő annyi pasit találhat magának, amennyit be mer vallani..ha akarnak, hetente, havonta másik csávóval fekszenek össze...meg igazából még ha "rendes házból" való is a csajszi, lehet ő a rossz fiúkra bukik és elég, ha 1 "olyannal" lefeküdt, netán még nem is volt védekezés.. tehát hogy nem akarnék elkapni sem szifiliszt, sem semmi mást..tudom, nyilván senki nem akar..anno így jártam (oké, nem szifilisz volt, de így is kórházba kerültem és majdnem maradandóan károsodott a májam)..szóval saját bőrömön tapasztaltam, hogy ez nem játék..Ti nők mit szólnátok ehhez, ha ezzel fogadna a pasi, hogy "szűrést mindkettőnknek", mielőtt..?

Csak annak a véleményét tudom komolyan venni, aki kulturáltan mondja el, mit gondol - köszönöm.

2024. ápr. 24. 19:28
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
10: Mért pont 31?:)
2024. ápr. 24. 20:52
 12/27 anonim ***** válasza:
48%

"de így is kórházba kerültem és majdnem maradandóan károsodott a májam+"

Én is 2 év alatt épültem fel 2 fertőzésből, az egyik májgyulladás volt, EBV, de az nyállal terjed, valakivel csókolózott max. 6-8 héttel előtted, akinek volt, így kaphattad el.

2024. ápr. 24. 20:59
 13/27 anonim ***** válasza:
59%

A leírásod miatt nem kiábrándulnék, de offolnálak. Te tényleg azért akarod ezt, mert minden nőt kuurvának nézel, a "rendes házasat" is.

Nekem nem hiányzik, hogy egy önbizalomhiányos lúzer minden szavamat meghazudtolja, mert szerinte minden "rosszfiút" leszoptam, aki az utamba akadt.

2024. ápr. 24. 21:51
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

13-as: nagyon tévedsz, nem feltétlen téged minösít, de akkor is elkaphatsz sok mindent, ha te csak kevés partnerrel voltál életedben, viszont valamelyik partnered (vagy az ö korábbi valamelyik partnere) nem feltétlen. Ugyanis ha az egyik exed megfertözött, nem biztos, hogy idöben észreveszed és továbbadhatod a következönek, még akkor is, ha addig összesen ez a kettö volt az életedben.

Egy barátnöm az elsö alkalommal (szüzen és tapasztalatlanul) kapta el az AIDS-t a barátjától, akinek ö volt a második barátnöje, csak az elözö nem volt éppen visszafogott valaki. Elég nehezen tudta feldolgozni.

2024. ápr. 24. 22:01
 15/27 anonim ***** válasza:
80%
14, ez tiszta, nem a tudományos részét kérdőjelezem meg, hanem hogy a kérdezőnek semmi nem lenne bizonyíték arra, hogy az adott nő nem riibanc, vagy nem hazudik arról, miket csinált.
2024. ápr. 24. 22:15
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

14-es: „lehet ő a rossz fiúkra bukik és elég, ha 1 "olyannal" lefeküdt”

A kérdezőnek is fel lehetne hívni a figyelmét, hogy akár jófiútól is el lehet kapni valamit.

A kérdés már picit uncsi, idén többször fel volt már téve, és azokra is sok válasz jött. Kölcsönös formában semmi akadályát nem látnám, ahogy a kérdező is írja, de ha utána is pánikolás, bizalmatlanság lenne, akkor offolnám a sztorit.

2024. ápr. 24. 22:30
 17/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm Nektek! Nagyon jó gondolatokat kaptam, tudományosabbakat is, személyes és ismerősi tapasztalatot, tényleg köszi Mindenkinek! Megerősödött bennem, hogy ehhez ragaszkodnom kell, mert tényleg egyetlen egyszer elég "elcseszni" és "végzetes" lehet. Valóban minden bizonnyal anno májgyulladásom lehetett és azután lettem beteg, hogy 3 csajjal is volt "etyepetye" úgy, hogy ők nem tudtak egymásról..nekem nagy tanulság volt az biztos..de 20 éves voltam, erre tudom fogni..több nővel voltam gumi nélkül is...szóval azután "tértem meg", hogy bekerültem a kórházba, akkor jöttem rá, milyen komoly dolog ez. Azután csak egy bnőm volt, akivel kapcsolatunk elején közös megegyezéssel szűrésre mentünk, utána nem volt pofám ilyenekkel jönni a csajoknak, de mostanában megint felerősödött bennem ez..én is azt látom, hallom, hogy egyre több a nemi beteg..egyszerűen nem figyelnek oda a legtöbben, illetve inkább az, hogy mennek felelőtlenül fűvel fával..de valahol meg tudom érteni, hiszen én is csak azután kezdtem el ezt először komolyan venni, hogy saját magamnak bajom lett belőle, előtte mintha " - nemi betegség? ugyan, olyan nincs!" és csak legyintettem.

Még egyszer köszi csajok! Puszi Nektek egyesével! :)

2024. ápr. 24. 22:33
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

17: Tulajdonképpen a gyógyíthatatlan betegségek a legnagyobb veszély.

Ilyen pl. a nemi herpesz, és egész életedben kínlódsz tőle.

Azt óvszerrel is el lehet kapni.

2024. ápr. 24. 23:12
 19/27 anonim ***** válasza:
33%

17: Nincs is, amíg mindenki az első-második szerelmi kapcsolatában van.

Csak aztán idővel bekerül a "körbe" néhány olyan hazug, aki mást állít, mint ami van, vagy fogalma sincs azokról, amiket itt kitárgyaltunk.

Ezen felül antibiotikum szedésével (a fogamzásgátló is antibiotikus hatású) és végbélből átfertőzéssel lehet megbetegedni és bármilyen gyerekkori- és felnőttkori fertőző betegséggel, amik nem nemi betegségek.

2024. ápr. 24. 23:17
 20/27 anonim ***** válasza:
Nekem is alap lenne.
2024. ápr. 25. 01:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!