Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedek egy Nővel, de nincs pénzem randevúra, mit tegyek ?
Csak el kellene hívnom randevúzni .
Valahova, valamerre .
28 éves vagyok, a Hölgy meg 26:). Egyetemista, szülei támogatják is .
Én viszont elég szegényes vagyok .
28/ F

50.
Az még lehetőség terén se merül fel, hogy fizesse mindenki a saját fogyasztását? Így ha bemennek, neki nem is kell vennie semmit sem (pláne nem a túlárazott macskahúgy-ízű sztárbáksz kávéból, ami kb. a Tweek-kávé valós megfelelője)

52.
Akkor fizesd ki mindenki másét is, aki épp ott van. Aztán fizesd be kétszer a Balek adót, az Életbenlevési adót és a csak neked külön járó "Mer én olyan rendes vagyok" járulékot. Balek.

54.
"Mellettünk lévő kórház"
Nem ártana végre elköltöznöd a csöves-tanyáról.

Remélem azért a való életben nincs annyi sz@revő mint itt a gyk-n.
Meghív egy nőt és fizesse magának ?
Látens melegek vagytok szerintem.

57: Nőként írom, még csak nem is ez a durva, de későbbi randikon mi lesz? Nem vagyok travel addict meg luxusprogramokban gondolkodó nő, de nem akarnék mindig csak a tévé előtt dögleni, vagy a parkban otthonról hozott csapvízzel mászkálni, szóval, mi lenne egy strand/mozi/koncert esetén? Én bemegyek, kifizetem magamnak, ő meg megvár kint, vagy fizessem az övét is?
Osztom az 56-os véleményét is, egy parkban nem mennék úgy barátnővel se, hogyha úgy adódik, ne tudjak egy üdítőt/péksütit venni, és ez nem azt jelenti, hogy mindig mindenhol költök, de üres zsebbel akkor se mennék sehova.

Előadják itt a szegény csórót, az örömlányokhoz meg viszik a 30 ezreket mint a kisangyal, szó nélkül, megszeppenve!
Na tudod mikor randiznék ezek fényében egy olyannal aki VELEM zsidó csak………
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!