Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el neki, hogy van párom?
Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt a párommal. Az utóbbi időben nagyon megtetszett egy srác az egyetemen, de nem ismerjük egymást, csak látásból. Rengetegszer volt már hogy szemeztünk, egymásra mosolyogtunk, még edzeni is ugyanoda járunk, úgyhogy ez ott is folytatódott. Fogalmam sincs miért adtam neki ezeket a jeleket, valami nagyon megfogott benne. Ez olyan messzire ment, hogy odajött hozzám, hogy van-e kedvem holnap inni egy kávét vele. Annyira zavarban voltam, hogy egyből rávágtam hogy persze, és csak később gondolkodtam. Ő valószínű azt hiszi, hogy ebből lehet valami, és nem hibáztatom, mert én viselkedtem úgy, hogy ezt higgye. Viszont nekem párom van, amiről ő nem is tud, és ha leülünk beszélgetni, akkor fog kiderülni számára. Szerintetek hogy hozzam ezt fel úgy, hogy a legkevésbé legyen kínos és bántó a számára?2024. ápr. 23. 07:40
11/12 anonim válasza:
Ott kezdődik a gond, hogy értelmezni kéne. :-)
12/12 anonim válasza:
Azt én is hozzátettem, hogy a flörtöléssel probléma van. Úgyhogy még olvasni is kéne tudni. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!