Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom ígért egy csomó közös programot, de kb nem megyünk sehova. Hogy mondjam neki, hogy én nagyon szeretnék?
Figyelt kérdés
2021. máj. 27. 11:12
1/9 anonim válasza:
Kedzeményezd te a programot. Mondd neki, hogy Józsikám, mivel már korábban említetted, hogy te is szeretnél velem menni strandra, így azt mondom menjünk el szombaton, amikor mindketten ráérünk. Aztán majd mond rá valamit.
2/9 anonim válasza:
"Drágám, nagyon szeretnék elmenni valami közös programra."
Opcionálisan: "Nézd, ki is néztem ezt a vadvízi kenutúrát, mit szólnál ha elmennénk jövő hétvégén?" (Értelemszerűen helyettesíts be nektek releváns programot és időpontot.)
3/9 anonim válasza:
"Én nagyon szeretnék közös programokra menni veled."
4/9 anonim válasza:
Mit kerestek ti egymás mellett, ha ennyit nem tudsz vele megbeszélni?
5/9 anonim válasza:
"Hogy mondjam neki, hogy én nagyon szeretnék?"
Úgy, hogy kinyitod a szádat és hangokat formálsz vele.
Nagy nulla lehet az a kapcsolat, ha ennyit nem lehet megbeszélni benne.
6/9 anonim válasza:
aki nagy igéreteket tesz az sosem fogja betartani.. olyan ez mint a nagyot álmodok ők akik még a lépcső második fokára soha nem fognak fellépni..
7/9 anonim válasza:
Béla! Menjünk el közös programra! Például menjünk le a tóhoz, és nézzük a kacsákat úszkálni, meg vigyünk szendvicset és pezsgőt. :) Jó móka lesz!
Aztán kiderül, hogy a Béla akar-e veled helyekre menni.
8/9 anonim válasza:
Exem 4 éven keresztül ígérgette, nagyon beleéltem magam ezekbe. Miután szakított velem, és sikerült összeszednem magam, megcsináltam mindent nélküle. Nagyon felemelő érzés volt. Pláne mikor az új párom segített beteljesíteni a régi álmaimat.
9/9 anonim válasza:
Szervezd meg te a programot. Mondd, hogy ehes vagy, nem akarsz fözni, üljetek be valahova. Ha közel a hely, menjetek gyalog. Vagy, nezz ki az interneten egy szep helyet, nagyon sok turista utvonal talalhato, de nagy varosokban is rengeteg a lehetöseg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!