Hogyan dolgoznál fel egy csomó PDF-et?
Tegyük fel, hogy van 200 PDF dokumentum, a fileneveket sorba tudom rakni, mindegyikben 4 fejezet, ezek mondjuk a sorszámukkal azonosíthatók, pl. 3. Kutyafüle lesz ebben a doksiban a 3. fejezet.
Hogy csinálnál belőle négy PDF-et, amiből az elsőben az összes 1. fejezet van egymás után, és így tovább?
Köszönöm, lehet, hogy megoldaná a problémámat, de csinálna helyette egy másikat, mert majdnem 100 dollárba kerül, és ez nekem nem térül meg.
Azért írtam a programozás rovatba a kérdést, mert azt reméltem, hogy tud valaki ilyen ötletet adni. Tudok programozni Javában, Pythonban, PHP.ben, ha nagyon megkergetnek, tán még C#-ban is összedobok valamit, tehát ha van valamelyikhez olyan könyvtár, amivel ezt házilagosan meg lehet oldani, akkor örömmel venném az ezzel kapcsolatos tapasztalatokat.
pdf könyvtárból van több is.
Csak a többit kell megcsinálni, összefűzést stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!