Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom nem mer úgy kakilni ha ott vagyok nála, engem ez nagyon zavar? Hogy mondjam meg neki, hogy nyugodtan intézze a dolgát, mert engem nem zavar?
Na az lesz még neki komoly érvágás, ha elkezded bíztatni mint a biliző kisgyereket, hogy kakiljon nyugodtan.
Majd a természet elrendezi. Egyszer eszik nálad valami "gyorsító" ételt és végig trónolja az estét, nyugi.😀
Velem is ez volt, ha ott volt a párom, akkor nem ment. Nem azért, mert undorító lenne (nem undorodós fajta, és tudja hogy ez egy természetes folyamat, amit nem jó és nem is nagyon lehet kontrollálni) hanem valami hülye berögződésem, hogy nem akarom megváratni, vagy nem tudom.
Összeköltözés után is főleg a munkahelyemen végeztem a dolgom, szimplán mert ott ment.
Őt is zavarta, de sajnos nem tudtam mit tenni.
Kérdezd meg, hogy pontosan mi is az oka, hogy nem megy neki? Abból ki lehet indulni valamerre. (pl. ha túl büdösnek gondolja, akkor légfrissítő)
Szerintem annal nincs rosszabb, mint ha valaki a budoset elkeveri valami illatossal!
Inkabb szelloztessetek!
‘Reggel mind2en megyünk dolgozni, ő vissza szokott menni elintézniba dolgat’
jol elertem, hogy munkabol visszamegy szarni, mert elotted nem mer?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!