Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyugodtan kritizáljatok, most kritikát akarok, amennyiben megérdemlem. Nem tudom, hogy jogos-e a bajom, vagy önző vagyok. Mi a véleményetek?
Az én párom játszani is szokott, meg sorozatozni is. Igen, nélkülem. Én nem játszom, a sorozat pedig, akit néz, engem nem köt le.
Nem zavar, tiszteletben tartom és amíg ő a saját dolgaival foglalkozik, addig én is csinálom a magam dolgát.
Ezzel nincs semmi baj véleményem szerint, ha van együtt töltött idő is, amikor egymásra tudtok figyelni.
Hagyd nyugodtan kikapcsolódni a barátodat, neki is kell.
Nem tudom az önzőség a jó szó-e erre, kisajátításnak hívnám inkább (persze mondhatjuk hogy önző érdekekből).
Még szép hogy a heti 2 órával semmi gond nincs, sőt, baromi kevés még mindig. A haverja, aki inkább a barátja, nem hiába mondja azt amit, ha ennyi időt is sajnálsz tőle, akkor elég keményen kontrollálhatod és elszakíthatod másoktól. Kicsit nyugodj le és hagyd élni, ugyanúgy vannak barátai és saját dolgai mint neked. Semmi jogod ahhoz hogy 0-24-ben elvárd hogy veled foglalkozzon, egészen undorító ez a hozzáállás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!