Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyugodtan kritizáljatok, most kritikát akarok, amennyiben megérdemlem. Nem tudom, hogy jogos-e a bajom, vagy önző vagyok. Mi a véleményetek?
"Neki hála égnek nem mondtam."
Kérdező, nálad hatalmas gondok lehetnek. Mi az hogy hála égnek nem mondtad? Mi az hogy nem ismerem be hogy hibázom vagy rosszul látok valamit és elnézést kérek? Onnantól pedig figyelek arra hogy megtudjam neki adni azt az időt amit szeretne, hisz nem abból áll egy kapcsolat hogy téged kell minden pillanatban szolgálni.
7/24 össze vagytok zárva és van heti két órád, amit 100%ban magadra fordíthatsz.
És ez baj???
Neki a haver egy érzelmi kötődés, a játék pedig egy kis közös szokás nekik. Szerintem ezzel nincs gond. Olyan, mintha neked is lenne egy jó barátnőd és beülnétek heti 2 órára valahova pletyizni vagy körmöznétek vagy nem tudom, mit csinálnak a csajok.
Szóval, szerintem ne parázz, engedd el a dolgot. Esetleg nézz meg közben egy filmet, menj el sportolni vagy ilyesmi.
És óriási pacsi, hogy végre valaki vállalta a kritikát. Itt minden kérdező inkább veszekszik az emberrel és mindenki rossz. A kritikára meg mindenki berág.
168 órából 2öt a haverjára szán
marad még 166 órája másra
mi ebben a rossz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!