Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha emiatt nyugodtan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha emiatt nyugodtan dolgozni se tudok?

Figyelt kérdés

Ma munkahelyemen beszélgettem egy kollégámmal,és furcsán érdeklődött rólam,a hogylétemről. Mikor megkerdeztem miért ilyen,azt mondta senkinek sem szólhatok,hogy ő mondta el,de ne menjek céges bulira (minden honapban van,de egyre se mentem) mert pár kolléga le akar itatni és meg akar fektetni. Elmondta kik azok,en akkor sokkot kaptam.

Van párom,és az illetőknek is van. Az enyém mérges lett ma ahogy elmondtam neki,csak verekedni nem engedem...

Viszont egyszerűen borzalmas belegondolni,hogy ezt tervezik. Nemvagyok könnyen kaphato,nem sminkelek,nem hordok munkaruhán kívül mást ott,nem flörtölök vagy mutogatom magam. Akkor miert engem néztek ki?!

Ráadásul itt jópofiznak meg viccelődnek. Annyira idegtépő és gusztustalan ebbe belegondolni,hogy mialatt itt dolgozom ők ezt tervezgetik. Egyszerűen hányingerem van és rossz lett a közérzetem. Az sem segít,hogy a párom is ideges.

(Eddig nem ittam,mert nem bírom az alkoholt,már a szagától is hányok,plusz az a bulizós sem vagyok,szóval ez sehogy se sikerült volna,csak a tudat aggaszt)

2019. júl. 4. 10:51
 1/10 anonim ***** válasza:
50%
Jó a buli csak sok a köcshög.
2019. júl. 4. 10:54
 2/10 anonim ***** válasza:
63%
Jaj Édesem, ez kb. a női lét velejárója... undorító, de ez van, a sok kanos phöcsfej akkor is kanos phöcsfej marad, ha holnaptól burkában jársz melóba... ezzel nem tudsz mit csinálni, qrva gusztustalan a tudat, h ilyenekkel vagy körülvéve, de ha nem engeded el a dolgot, akk bedilizel, és egy idő után kb. az utcára sem mersz majd kimenni...
2019. júl. 4. 11:02
 3/10 anonim ***** válasza:
38%
Sok munkahelyen dolgoztam, de olyannal még sehol se találkoztam, hogy valakivel ilyet tervezett vagy tett volna bárki, pláne nem csoportosan. Mennyire megbízható ez a kolléga, akitől ezt hallottad? Én az ilyesmit azért fenntartásokkal kezelném, lehet, hogy csak az illető egy "jóindulatú" szarkavaró, nem egy ilyet láttam már..
2019. júl. 4. 11:32
 4/10 anonim ***** válasza:
27%

#2: "Jaj Édesem, ez kb. a női lét velejárója..."

Valóban CIVILIZÁLT társadalmakban nem.

2019. júl. 4. 11:45
 5/10 A kérdező kommentje:

3-as,sajnos túl biztos az informátor,azért is rökönyödtem meg ennyire.

4-es,ezekkel a kollegákkal mas területen is vannak gondok,szóval a "civilizált" szó sem nagyon fedi a milyenségüket,csak azt nem hittem volna,hogy erre is képesek.

2019. júl. 4. 11:49
 6/10 anonim ***** válasza:
71%

Gusztustalan igen. De téged nem értek korábban atrocitások, hogy ezen ennyire fennakadsz? És mivan akkor ha ezt tervezik? Nehogy azt hidd, hogy 0-24ben csak erről beszélnek. Szerintem egyszer elhangzott egy ilyen és ennyi. Idióta barmok és kész. Leitatni nem tudnak úgy, ha amúgysem iszol alkoholt. Túlreagálod szerintem.

N

2019. júl. 4. 12:14
 7/10 anonim válasza:
62%
Az csak rajtad múlik, hogy miként reagálsz ilyen helyzetben. Amennyiben nem vagy hajlandó inni velük, avagy nem vagy könnyen kapható, akkor fejre is állhatnak. Emiatt nem kell befordulnod, és hátat fordítanod a nyugodt szórakozásnak. Amennyiben lehetséges, kérd meg a párodat, hogy kísérjen el. Gondolom ő meg tudna védeni, ilyen esetben. De szerintem ezek csak nagy szavak olyan emberektől, akik nem kaphatnak meg könnyen. Ne zárkózz be, és ne törődj velük. Valószínűleg hangemberek. Bár sok a féreg, ez tény. F
2019. júl. 4. 15:38
 8/10 anonim ***** válasza:
Ne menj céges buliba.Amúgy abba se lennék biztos,hogy az a kollégád,aki ezt mondta,igazat mondott...
2019. júl. 4. 17:54
 9/10 A kérdező kommentje:
Igazat mondott,mert egy nagyon jó barátja is benne lett volna,és eleinte csak "véletlen" szólta el magát,aztán az én unszolásomra mesélt el mindent.
2019. júl. 4. 17:57
 10/10 anonim ***** válasza:

Persze, hogy menj el. Nem öten lesztek ott.

Ne igyál, és sz@rd le őket

A párod meg menjen érted

2019. júl. 4. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!