Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha emiatt nyugodtan dolgozni se tudok?
Ma munkahelyemen beszélgettem egy kollégámmal,és furcsán érdeklődött rólam,a hogylétemről. Mikor megkerdeztem miért ilyen,azt mondta senkinek sem szólhatok,hogy ő mondta el,de ne menjek céges bulira (minden honapban van,de egyre se mentem) mert pár kolléga le akar itatni és meg akar fektetni. Elmondta kik azok,en akkor sokkot kaptam.
Van párom,és az illetőknek is van. Az enyém mérges lett ma ahogy elmondtam neki,csak verekedni nem engedem...
Viszont egyszerűen borzalmas belegondolni,hogy ezt tervezik. Nemvagyok könnyen kaphato,nem sminkelek,nem hordok munkaruhán kívül mást ott,nem flörtölök vagy mutogatom magam. Akkor miert engem néztek ki?!
Ráadásul itt jópofiznak meg viccelődnek. Annyira idegtépő és gusztustalan ebbe belegondolni,hogy mialatt itt dolgozom ők ezt tervezgetik. Egyszerűen hányingerem van és rossz lett a közérzetem. Az sem segít,hogy a párom is ideges.
(Eddig nem ittam,mert nem bírom az alkoholt,már a szagától is hányok,plusz az a bulizós sem vagyok,szóval ez sehogy se sikerült volna,csak a tudat aggaszt)
#2: "Jaj Édesem, ez kb. a női lét velejárója..."
Valóban CIVILIZÁLT társadalmakban nem.
3-as,sajnos túl biztos az informátor,azért is rökönyödtem meg ennyire.
4-es,ezekkel a kollegákkal mas területen is vannak gondok,szóval a "civilizált" szó sem nagyon fedi a milyenségüket,csak azt nem hittem volna,hogy erre is képesek.
Gusztustalan igen. De téged nem értek korábban atrocitások, hogy ezen ennyire fennakadsz? És mivan akkor ha ezt tervezik? Nehogy azt hidd, hogy 0-24ben csak erről beszélnek. Szerintem egyszer elhangzott egy ilyen és ennyi. Idióta barmok és kész. Leitatni nem tudnak úgy, ha amúgysem iszol alkoholt. Túlreagálod szerintem.
N
Persze, hogy menj el. Nem öten lesztek ott.
Ne igyál, és sz@rd le őket
A párod meg menjen érted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!