Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan dolgozzam fel, hogy még sokáig egyedül leszek?
20-as évei elején járó lány vagyok. Feladtam az álomszakmám ideinglesen azért, hogy tudjak dolgozni és pénzt keresni plasztikára, mert az arcom ronda. Amire meg lesz a pénz 25 leszek. Zavar, hogy sok mindenröl (nem tudok hosszú ö-t és ü-t írni) lemaradtam és lefogok, mert ocsmány az arcom és engem zavar, hogy 25 évesen (ami a szememben már nem annyira fiatal és túl késö) fogok kezdeni élni.
Mielöt hitetlenkedök, jönnének, hogy nem vagy biztos ronda stb., az vagyok. Ha a mai szépség skálát alkalmazzuk, én skálán egy 4 vagyok vagy esetleg 5. Az arcom annyira zavar,hogy nagyon lefogytam. Egészségtelenül sovány vagyok.
Én attól is tartok, hogy tökre gáz, hogy 25 évesen fogom elveszíteni a szüzességem, ha persze lesz férfi akit nem zavarja, hogy szüz vagyok, mert azt hallottam, hogy sokakat zavarja, mert már tapasztaltabb nöket akarnak.

Tegyük fel elméletben, hogy elmész műteni magad és elkezdesz ismerkedni a férfiakkal. Egyrészt te azt hiszed, hogy nem kellenél szüzen. Holott vannak férfiak akik kifejezetten rájuk ugranak mert könnyebben ki tudják őket használni. Másrészt hiába lennél te a világ szépe akkor se tetszenél mindenegyes férfinak a világon. Lehet ezerből bejönnél 700-nak, de a maradéknak nem és nemcsak a külsőd miatt hanem amilyen ember vagy. Mellesleg nem érnél el semmit azzal, hogy tapadnának rád mert aki te neked nem tetszene azokat el kéne folyamatosan utasítani. Vannak primitívek, vannak akik lek_rváznak, erőszakosak, alig tudod őket levakkarni. Legvégül egyetlenegy személyt kéne kiválasztani aki ideális esetben szintén vevő rád. De előtte jó sok csalódás ér, jó sok baki. Tehát hiába vagy szép, vagy ocsmány a legvégén egyetlen személlyel kéne, hogy maradj akivel minden jó és szép inkább mint rossz, minél tovább tart a szerelem, szeretet.
Neked ezen, hogy bejárd ezt az utat a plasztikai műtét csak egy ideiglenes segítség lenne. Egy ideig feldobna, de nem tartana örökké. Az az utat amit más bejár neked ugyanúgy kéne.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!