Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Félénkség, gátlások,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Félénkség, gátlások, sok munka állhat nálatok egy kapcsolat útjába?

Figyelt kérdés
Őszintén úgy érzem, hogy tetszem neki, nem mondanám, ha nem így lenne. Még sem jutunk egyről a kettőre..
2024. ápr. 12. 19:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
#6 vagyok. Reálisan gondolkozom,nem az érzelmeim vezérelnek. Én nem az az ember vagyok akinek gyereket kellene vállalnia. Nem akarom hogy egy gyereknek azokkal a nehézségekkel kelljen szembenéznie mint nekem,ezért nem is lesz gyerekem. Ezzel ki is estem a nők nagyobbik részénél. Jónéhány nőnek felkeltettem már a figyelmét mint férfi de van annyi önismeretem hogy tudjam hogy nem vagyok alkalmas egy komoly kapcsolatra ezért nem is ringatok senkit hamis illúziókba,nem mélyülök el senkivel komolyabban érzelmileg. A rám akaszkodó nőket gyorsan leépítettem. A szexet megoldom prostikkal,az érzelmi szükségleteimet pedig megadják a barátaim és a haziállataim.
2024. ápr. 12. 20:33
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
#7 én a korábbi gondolkodásmódommal amit jellemzett az önértékelés hiánya és egy egyéb dolgok simán nem hittem volna el csak feszülnék és nem érteném. (Régebben)
2024. ápr. 12. 23:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!