Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Félénkség, gátlások, sok munka állhat nálatok egy kapcsolat útjába?
Flörtölt veled? Mondott olyasmit ami félreérthetetlen?
Egyébként ha beszélget veled, akár keresi a társaságod akkor nem lehet gátlásokkal tele, félénk. Tetszhetsz is neki, de mégse annyira, hogy kezdjen is veled bármibe is, vagy játszmázik, arra vár, hogy te teperd le aztán majd mossa a kezeit.
1. Veled előfordult már ilyen?
Tudom, hogy nem elégedett magával(nagyon nem).
Tudom, hogy sokat dolgozik..
Mások azt mondják biztos a testi hibái miatt olyan gátlásos..
De az eszem mégsem hiszi el, hogy tényleg ezek miatt hagyja elúszni..
2. Igen elkezdődött egyszer már köztünk valami ismerkedés féle...
A "barátkozást" én kezdeményeztem annó..
De nem fogom leteperni, ez fix.
Az, hogy el van havazva, lehet teljesen valós egyfelől, másrészt viszont ezt akarnia kell kompenzálni, ha érdekled!
Tehát mondjuk zsúfolt a hete, de cserében minden nap felhív vagy amilyen sűrűn tud, felkeres. Legalábbis keresi a társaságod.
Az önbizalomhiányra hivatkozni már gázabb, mert ugye ha alapvetően mer veled cicázni, akkor nem szenved az alacsony önértékelés miatt, ez tuti. Tehát itt az lesz a gond, hogy nem jössz be neki igazán, valószínűleg...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!