Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tesztoszteron pótlás megérné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tesztoszteron pótlás megérné szerintetek? 30F

Figyelt kérdés
Alacsony a tesztoszteron szintem, nincs nemi vágyam és merevedésem. Emiatt nem is voltam nővel, nem csajoztam sosem, hiszem nem volt ami hajtson. Eddig nem tudtam hogy ez okozza. Ha kapnék hormonpótlást, valószínűleg beindulna nálam is a szex iránti vágyakozás. A kérdés hogy megéri-e ha eddig meg voltam enélkül is. Nem tartom esélyesnek, hogy ilyen kinézettel, alacsony keresettel, nulla tapasztalattal kellenék egy nőnek (eddig se foglalkoztak velem, de nem érdekelt). Lehet hogy rosszabb lenne ha elkezdenék vágyakozni a nők iránt, de nem lenne sikerem. Ti mit tennétek a helyemben? Van itt olyan férfi, aki sikertelen a nőknél és inkább lemondana a nemi vágyról?
ápr. 9. 09:48
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

"Megnőtt tőle, elkezdett mutálni, szőrösödni, tele lett pattanásokkal"

Ezeken már valóban túl vagyok, megnőttem 190 cm magasra, a mutálás is lezajlott, pattanásom is volt rengeteg, a szőrösödés viszont gyér, szakállat se tudok növeszteni, oldalt nem nő (csak az államon + bajusz).

ápr. 9. 10:19
 12/15 anonim ***** válasza:
28%
Ezek mind kifogások.senki sem úgy csajozik, hogy közben Áll neki, mint a gerely. Én tudom magamról, hogy azért nem csajozik, mert jelen pillanatban ezt élvezem. Nem gyártok kofogásokat, vagy magyarázatokat miért nincs. Magadat nem tudod átverni.
ápr. 9. 10:26
 13/15 A kérdező kommentje:
Ez nem kifogás. Előbb utóbb úgyis előjön a szex egy kapcsolatban, felesleges hülyíteni valakit mert impotensként velem nem fog szexelni.
ápr. 9. 11:49
 14/15 anonim ***** válasza:
De ha megállapították hogy ennyire alacsony a szinted akkor eddig miért nem küldtek el TRTre?
ápr. 9. 13:53
 15/15 anonim ***** válasza:
Én inkább előbb kipróbálnám amit linkeltek korábban mert az természetesebb mint a célzott hormon pótlás. Mellette pedig el kellene kezdeni keményebb súlyzós edzéseket csinálni ugyanis az is serkentőleg hat a tesztoszteron szintre.
ápr. 10. 07:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!