Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megérné újra kezdeményezni? Működne úgy, mint régen? Miért nem tudom elfelejteni őt?
Sziasztok!
Alapvetően azt az elvet követtem régen, hogy sosem szabad a szerelmet keresni, mert majd jönni fog egyszer magától.
Sosem kezdeményeztem, mert nem mertem. Önbizalomhiányos voltam, mellette volt rajtam 35kg felesleg.
Elkezdtem életmódot váltani (hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem a lányok miatt.. Ők is közre játszottak ebben) és leadtam ezt a 35kgot.
Sőt, még izomtömeget is építettem és tényleg kezdem azt mondani, hogy alakul valaki kinézetet tekintve..
Ezzel együtt jött az önbizalom is, és haverok hatására (merthogy "ki vagy gyúrva bárkinél lenne esélyed".. Ezt ők mondogatták) elkezdtem ismerkedni.
1 lánnyal komolyabbra fordultak a dolgok. 4 hónapig ismerkedtünk, majd végül megpróbáltuk a kapcsolatot. Azt hozzáteszem, hogy Ő szerette volna jobban ezt.
A 4 hónapnyi ismerkedést úgy képzeljétek el, hogy kivétel nélkül minden nap rengeteget beszélgettünk, éjszaka is, nappal is. Nem telt el úgy nap, hogy ne beszéltünk volna valamilyen formában.
Tehát, összejöttünk.
2 hét után történt 1 dolog, ami annyira rosszul esett, hogy arra jutottam szakítok vele. Igen, 2 hét.
A sztori röviden annyi volt, hogy míg velem programokra nem akart jönni, addig egy barátnője barátjőnének (azaz egy vadidegen embernek) a házibulijába elment. Ez rettentő rosszul esett és itt volt az a pont, hogy jó, akkor ez nem ér ennyit.
Azóta lehet ezt a témát boncolgatni, hogy valóban jogos volt-e a kirohanásom, de szerintem nem én vétettem nagyrészt.
Ez volt lassan 1 éve.
1 éve egy ilyen jelentéktelennek tűnő kapcsolatot (vagy mit...) képtelen vagyok elfelejteni.
Ő volt az első lány az életemben, akit szerettem.
Azóta akárhányszor meglátom Őt, mindig arra gondolok, hogy jó lenne újrakezdeni ezt (ironikus, mert nem miattam lett vége, mégis én szeretném újra ezt most..), de legbelül sejtem azt, hogy ami egyszer elromlott, az többször is elfog romlani és nem tudom, hogy valóban szeretem-e még, vagy csak azt a figyelmet hiányolom, amit tőle kaptam.
Konkrétan az utóbbi időben vele álmodok és most is épp vele álmodtam, így hajnali 4 órakor és itt volt az a pont, hogy "Na jó, megkérdezek erről másokat is..", mert ez nem normális, hogy egy jelentéktelennek tűnő kapcsolatot képtelen vagyok elfelejteni és újra szeretném kezdeni úgy, hogy nem én voltam az, aki miatt tönkre ment ez az egész.
Mi erről a véleményetek?
Nem a lányok miatt csinálom.
Az elején bevallom, hogy ők adták a kezdő motivációt, de mára már teljesen nem érdekel, hogy ki mit gondol rólam.
Szeretem ezt csinálni, sosem hagynám abba, megváltoztatta az életem a sport.
Az utolsó mondatodra reflektálva: Mivel azóta nem beszéltem senkivel sem, így kicsit nehéz lenne, hogy bárki is szóba álljon velem olyan szándékkal. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!