Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megérné elköltözni anyáméktól?
Mamahotelezek. Ennek legfőbb oka, hogy jó a kapcsolatom a szüleimmel, és sokat tudok spórolni.
Ha vennék egy lakást és elköltöznék (megtehetném), akkor:
- nem hoznának évi millió forintokat a befektetéseim, mivel a pénz a lakhatásomra menne.
- egyedül lennék egy lakásban, így rövid időn belül depressziós és magányos lennék.
Takarítani most is én takarítok magamra, sütni-főzni pedig nem szeretek, így ha külön laknék, akkor se csinálnám, inkább menzára járok, tehát önállóbb nem lennék attól, hogy külön költözök.
Az egyedüli ami miatt felmerült a kérdés, hogy a mamahotel állítólag minden nőt elriaszt és ez kizáró ok.
Megéri évi több millió forintról lemondani és magányosan, egyedül ülni a négy fal között minden este azért, hogy ha találkozok valakivel, akkor mondhassam, hogy nem a szüleimmel lakom? 27 éves vagyok.
A szüleid nyakán élősködsz, miközben megtehetnéd, hogy vegyél egy lakást?
A terved, hogy ha veszel, kiadod, és továbbra is a nyakukon lógsz?!
Ha megmaradna a több millió forintod, mire használnád? Csak azért, hogy legyen, nem sok értelme van.
Nőként nem biztos, hogy szívesen járnék egy közel harminc éves emberrel, aki csak a kényelem miatt maradt a szülei nyakán.
#1 nem nevezném élősködésnek. Nem várok el tőlük semmit, vagy h pénzt költsenek rám.
Nekik nincs gondjuk azzal, hogy itthon vagyok, mint mondtam, jó a kapcsolatunk.
#3. Valahogy én is így gondolom.
"Mamahotelezek. Ennek legfőbb oka, hogy jó a kapcsolatom a szüleimmel, és sokat tudok spórolni."
Ez tökéletes érv az otthonmaradás mellett.
Akinek nem tetszik, nem a te embered (asszonyod).
Majd ha lesz kiért, miért, akkor majd változtatsz. Most így a legjobb.
#7 "Majd ha lesz kiért, miért, akkor majd változtatsz. Most így a legjobb."
NEEEEM. Annyi férfi követi el ezt a hibát. "lefogyok ha lesz kiért" "majd tanulok, ha motivál valaki" "majd keresek többet ha lesz kiért", ne vicceljetek. Fordított esetben, ti akár próbálkoznátok, otthonélő, dagi vagy munkanélküli nővel?:D Aki majd megtanul csinosan kinézni, ha lesz kiért? Nem. Ne ígéregekkel ismerkedünk, hanem magunkal. Az ígéret nem ér semmit.
Az egyedül élés sok mindenre megtanít, amit a szüleiddel élve soha nem tapasztalhatsz meg. Nem baj, ha egyedül vagy a négy fal között, amikor hazaérsz, mert ezt is meg kell tanulnod kezelni, ahhoz, hogy fejlődj és végleg felnőj. A ház körüli teendők a számlák befizetésétől kezdve a bevásárlásig bezáróan onnantól kezdve mind a te felelősséged, nincs többé olyan, hogy fáradt vagyok, nincs kedvem, most anyu mosogasson el. Csakis akkor lesznek kész ezek a feladatok, ha te magad intézed őket. Ezen a fejlődési íven csak az tud végig menni, aki legalább fél évig egyedül élt, tartotta fenn magát és teljeskörűen képes volt ellátni saját magát.
Lehet végtelen kifogást találni arra, hogy valaki miért nem szeretne a kényelemből a nehezebb út (fejlődés) irányába menni, némelyik még akár racionálisan is hangozhat, de a legvégén ezt úgysem spórolhatod meg magadnak, a szüleid sem élnek ám örökké. Jobb előbb beletanulni ebbe, mint később nulla tapasztalattal ügyetlenkedni olyan dolgokkal, ami már a huszonéveseknek sem jelent kihívást. A saját fejlődésedet szabotálod a mamahotellel, kapunyitási pánik?
én is mama hotelezek, pont a lakásra gyűjtők viszont én azonnal lépnek mihelyt költözhető a lakás mert jobb egyedül csajok nem érdekelnek én magam akarok lenni senki ne szóljon hozzám én sem keresek senkit.
jobb ha nem folyunk bele az emberek ügyes bajos dogaiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!