Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megérné elköltözni anyáméktól?
Mamahotelezek. Ennek legfőbb oka, hogy jó a kapcsolatom a szüleimmel, és sokat tudok spórolni.
Ha vennék egy lakást és elköltöznék (megtehetném), akkor:
- nem hoznának évi millió forintokat a befektetéseim, mivel a pénz a lakhatásomra menne.
- egyedül lennék egy lakásban, így rövid időn belül depressziós és magányos lennék.
Takarítani most is én takarítok magamra, sütni-főzni pedig nem szeretek, így ha külön laknék, akkor se csinálnám, inkább menzára járok, tehát önállóbb nem lennék attól, hogy külön költözök.
Az egyedüli ami miatt felmerült a kérdés, hogy a mamahotel állítólag minden nőt elriaszt és ez kizáró ok.
Megéri évi több millió forintról lemondani és magányosan, egyedül ülni a négy fal között minden este azért, hogy ha találkozok valakivel, akkor mondhassam, hogy nem a szüleimmel lakom? 27 éves vagyok.
Úgy tetted fel a kérdést, hogy eleve el van döntve, hogy te mit szeretnél… tehát minden variáció le van zárva. Ez a “mi éri meg, mi nem” gondolkodás egy nőnek taszító lesz, mert makacsságra utal, és azt érezheti, hogy mindig minden meg lesz magyarázva, hogy te miért ragaszkodsz a saját elveidhez. Ebbe el fog fáradni, nem lesz energiája győzködni a hétköznapi apró dolgokról sem, és baromi idegesítő lesz neki.
Hiába jönne össze a lakásra a pénz, szerintem akkor sem költöznél el, mert egyedül minek, meg ez most is így kényelmes. Tudni kell egyedül is élni, sok nő van, aki egyedül él, és tart fenn lakást, albérletet, pedig lakhatna az anyjával. Nem azt nézi, hogy nem éri meg, hanem szeret önálló lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!