Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » 2 es lett a TZ, félek anyamekt...

2 es lett a TZ, félek anyamektol mit csináljak?

Figyelt kérdés
Negyedévkor 3 tantárgyból buktam. Mar nem allok semmibol bukasra. Viszont Termeszetbol most akartam volna javitani es ma irtam meg a TZ mert 4 hetet nem voltam es be irtak a kretaba mar a 2est. Anyaek meg fognak verni, felek. Mit csinaljak?
2021. dec. 14. 15:29
 1/8 anonim ***** válasza:
99%

Már nemcsak félév, de negyedév is van? Mióta? Mikor van a negyedév? Lemaradtam valamiről?

Amúgy én megmondanám, mert minél később derül ki, annál nagyobb lesz a balhé. S ez nem olyasmi, amit hosszútávon el lehet titkolni.

2021. dec. 14. 15:38
 2/8 anonim ***** válasza:
59%
Szokj meg otthonrol es allj be egy bandaba. Am nemtudsz micsinalni keso banat ezt be kell nyelni 😀 jartunk igy sokan.
2021. dec. 14. 15:40
 3/8 anonim ***** válasza:
88%

Miért nem tanultál? De figyelj, legalább nem 1-es🤷

Ha nem mondod el, úgyis megtudják egyszer, ne félj és mondd el valahogy, tudom nem könnyű, de inkább tőled tudják meg

2021. dec. 14. 15:43
 4/8 anonim ***** válasza:
57%

Szökj el valahova, mire megtalálnak, úgy fognak aggódni érted, hogy tuti nem fognak megverni.

Kitartás! Ha 18 éves leszel, leléphetsz és többet nem bánthatnak!

2021. dec. 14. 15:43
 5/8 anonim ***** válasza:
98%

Természet??? Az valami földrajz-biológia tárgy??? Nyugi, olyan mint az ének-zene. Nem is érettségi tárgy.

Negyedéves értékeléről én se hallottam még. Ezt anyádék statisztikázzák?

Anyádek hülyék, a jeggyel meg nem tudsz mit csinálni. Engem is vertek el jópárszor. Volt, hogy hetekig kaptam az ívet... Cudar volt, de a növekedésbe nem álltam meg. Iparkodj, hogy jobb jegyeket szerezz, de inkább a lényeges tárgyakra koncentrálj. Aztán ha már felnőttél, jóóó messze elhúzol a szülőktől.

2021. dec. 14. 15:46
 6/8 VRRGA válasza:
54%
Bujj be a szekrénybe, maradj csöndben. Hátha nem vesznek észre.
2021. dec. 14. 15:58
 7/8 anonim ***** válasza:
47%
Ne félj már. Vihogva mondd, hogy "örüljetek, hogy görbül, waze". :)
2021. dec. 14. 20:07
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Külföldön van ilyen hogy negyedév. Spanyolországban pl van ahol 3x adnak bizonyítványt, karácsony előtt, húsvét előtt, tanévvégén.

Túl sokat nem tehetsz, el kell mondani, hogy sajnos igyekeztél, de nem sikerült és van e lehetőség arra, hogy magántanártól kérj segítséget. Ha látják hogy téged is érdekel a jegy és tényleg szeretnéd javítani, nem lesznek annyira mérgesek.

Anno én is buktam meg egyes tárgyakból vagy kaptam rosszabb jegyeket az elvártnál. Nem tudtam mit csinálni, hazavittem a bizonyítványt, csendben végighallgattam a szidást és utána az élet ment tovább.

2021. dec. 15. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!