Szerintetek 1,5 millió Forint elég arra, hogy külön költözzek anyáméktól? Nyertem szerencsejátékon, és minél előbb le szeretnék válni tőlük.20 F
Egy jó kocsira sem elég ennyi, 20 évesen pénz nélkül hova mennél? Utcára tudnál csak, valami csatornába ahol a meleg víz vezetékei futnak.
Albérletből albérletbe mennél örök életedre, ha ez megfelel akkor meg teheted a lépést.
26F
Ennyiből Borsodban lakást veszel és marad 3 havi fizud.
Fontos, hogy HOL akarod ezt megtenni.
Én 135 ezer forinttal a számlámon váltam le a szülőkről. Mellette volt kerestem, ami a havi albérletet és még másik 20 ezer forintot jelentett. Nem mondom, hogy fényesen éltem, meg néha lopni kellett a kaját, vagy kunyizni, mert nagyobb kiadások földhöz vágtak rendesen, de nem kellett többet elviselnem a testi fenyítést és a
lelki terrort, amit szülőktől kaptam.
Persze ahhoz túl sokat kerestem, hogy szociális úton kollégiumot kapjak a veszprémi egyetemen. Olyat csak az kapott, aki saját autóval járt a városban :) - de ez egy másik lelki sérülés, ami nem ide való.
Amikor már rendesen kerestem a boltnak mindent 5x visszafizettem, amit kaját loptam tőlük egy ujjlenyomat mentes borítékban egy bocsánat kérő levéllel.
Ez 15 éve volt. Akkor az albérlet (1 szoba másik 3 emberrel) kijött 17 ezer forintból egy hónapban rezsivel együtt.
Ma 1.5 millióból találsz olyan albit, amit akár egyedül is fizethetsz, de ha spórolni akarsz, akkor egyetemisták által kivett albiba betársulsz. Úgy olcsóbb és lesznek haverjaid is :)
Azért próbálj meg egy lakástakarékot nyitni és alapban félretenni egymilliót.
Elég lesz a takarék és milla önerőnek és vehetsz egy kis lakást.
Én elhiszem, hogy most baromi boldog vagy, de miből fogsz megélni Pesten? Munkát minél hamarabb keress, mert 3 hónap múlva kulloghatsz vissza anyádékhoz!
Azért ez rekord!
5 óra alatt találni budapesti bérelt lakást és hozzá partnereket, nem semmi!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!