Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megérné olyat tanulni mint a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megérné olyat tanulni mint a párom, hogy több időt tudjunk együtt tölteni?

Figyelt kérdés

Párom mentőtiszt. Kb 2,5 állása van (1,5 állásban mentőzik, több helyen oktat és elvállal rendezvényeket is), hogy előrébb tudjon majd jutni

Nem régóta vagyunk együtt és alig töltünk időt egymással ezért. Az eleje óta így van, de ahogy egyre jobban kedvelem meg, szeretem meg, egyre nehezebb elviselni ezt a távolságot. Mikor mentőzik sem ér rá.

Arra gondoltam, hogy mentőápolónak tanulnék és félállásban csinálnám vele. Addig is együtt lennénk kicsit. (Nekem is egészségügyi végzettségem van, csak más területen, azt csinálnám továbbra is főállásban.)

2020. okt. 23. 11:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem, főleg nem ezen a területen. Egészségügy egy hivatás, úgy nem fog működni, hogy a csávód kedvéért csinálod.
2020. okt. 23. 11:14
 2/11 A kérdező kommentje:
Eddig azért nem gondolkodtam ebben, mert nem látok bele a mentőzés műfajába. De mielőtt elkezdenék tanulni, megnézném, hogy milyen, kísérnék kocsit egy napra stb. Amúgy engem is sok minden érdekel az egészségügyön belül, nem véletlen van egészségügyi diplomám és kezdek bele a következőbe.
2020. okt. 23. 11:17
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Egy mentős mindig mentős marad, nem is keresnek jól, plusz heti nem 40 hanem 60-70 órákat dolgoznak, ami emberkínzás. Ünnepnapuk sincs.
2020. okt. 23. 11:19
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy előnyötökre válik, de általában az "éjjel-nappal együtt" több párnak már sok és eltávolodnak egymástól. Ismerek ilyen eseteket, de a fordítottját is. Ismerd meg közelebbről a hivatását, aztán dönts. Egy mentőtiszt munkája nem fagylaltnyalás, de Te is egészségügyis vagy, nem igen irtózhatsz a vértől, csonttöréstől, halottaktól, jajgatástól.
2020. okt. 23. 11:23
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Kérdés megéri e ennyi pénzért (kb 250 nettóért, mert ismerek mentőtisztet és ennyit kap) ennyit dolgozni és majd 50 évesen félholtnak lenni.
2020. okt. 23. 11:26
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Vagyis az a kérdes hogy menekülj-e önfeladásba a parod kedvéért, aki valójában nem is kért meg erre. NE. SEMMIKÉPP SE. Attól hogy az egeszségügy érdekel, még mentősnek lenni egy minden más szakmától eltérő műfaj, ami lelkileg nagyon durván megterhelő
2020. okt. 23. 11:52
 7/11 A kérdező kommentje:

Nem lennénk sülve-főve együtt..

Egyrészről jelenleg heti átlag 1x találkozunk, ami kevés.

Én max félállást vállalnék csak, ahogy fent is írtam, ami 3-4 24 órás műszak. Bőven maradna így is szabad, külön töltött idő. Plusz, ha nem maradunk együtt is plusz tudás és tapasztalat lesz a kezemben.

2020. okt. 23. 12:06
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Javasolnék pár megszívlelendő dolgot.

1. Soha ne más kedvéért válassz egy pályát! Annak majdnem mindig hatalmas bukás a vége. Az egészségügyi szféra is hatalmas, és attól, mert egyik részterülete vonzó, a másik még nem feltétlenül lesz az. Sőt... Arról nem is beszélve, hogy ha netán mégsem tart örökké a kapcsolatotok, akkor ott vagy egy olyan munkával, amit lehet, hogy nem is igazán szeretsz. Persze, ha neked életed nagy vágya, hogy mentőzz, akkor hajrá! De a leírtak alapján nem tartom ezt valószínűnek.

2. A közös munkahely komoly problémákat vet fel. Lehet, hogy maga az együtt töltött idő mennyiségileg több, de azért ne felejtsük el, hogy ez egy komoly munka, és nem egy szabadidős elfoglaltság. Emellett könnyen lehet, hogy feszültségeket is okoz majd az azonos munkahely, főleg, ha nem azonosak a képességeitek. Vagy netán egyikőtök a másik "fölé" kerül. Meg aztán azt se felejtsük el, hogy egyáltalán nem biztos, hogy azonos helyre, azonos beosztásba kerültök.

3. Nem attól lesz jó egy kapcsolat, hogy napi 24 órában egymást kíséritek.

2020. okt. 23. 12:12
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Es ha a kovi pasid programazo lesz, te is kitanulod a mesterseget?

Es ha a kukasauto vegen fog csimpaszkodni?

2020. okt. 23. 12:38
 10/11 anonim ***** válasza:
83%
Plusz veszelyes jelenleg az egeszsegugy. Legtobben az apolok halnak meg a covid miatt. Es a covid itt lesz velunk sok evig
2020. okt. 23. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!