Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megérné olyat tanulni mint a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megérné olyat tanulni mint a párom, hogy több időt tudjunk együtt tölteni?

Figyelt kérdés

Párom mentőtiszt. Kb 2,5 állása van (1,5 állásban mentőzik, több helyen oktat és elvállal rendezvényeket is), hogy előrébb tudjon majd jutni

Nem régóta vagyunk együtt és alig töltünk időt egymással ezért. Az eleje óta így van, de ahogy egyre jobban kedvelem meg, szeretem meg, egyre nehezebb elviselni ezt a távolságot. Mikor mentőzik sem ér rá.

Arra gondoltam, hogy mentőápolónak tanulnék és félállásban csinálnám vele. Addig is együtt lennénk kicsit. (Nekem is egészségügyi végzettségem van, csak más területen, azt csinálnám továbbra is főállásban.)

2020. okt. 23. 11:02
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Valamit megérné csinálnod neked is, hogy ne érezd a párod hiányát. Ha több programod lesz, akkor neked is kevesebb időd lesz ezen gondolkodni. Azonban nem vagyok biztos benne, hogy erre a mentősködés a legjobb megoldás. Alapból nem valószínű, hogy együtt lesztek beosztva, de ha mégis, akkor sem lesz időtök egymással foglalkozni, ráadásul nagyon megterhelő is lelkileg, bőven elég, ha egyikőtök ezzel foglalkozik.
2020. okt. 23. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!