Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok! Ti engednétek, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Ti engednétek, hogy a párotok egy másik pasival lófráljon, kirándulgasson, túrázgasson?

Figyelt kérdés

2024. ápr. 9. 01:51
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
82%

Ennyi szánalmas, önbizalomhiányos kisfiút mint itt rég láttam.

Én nem kérek engedélyt, se nem is lenne rá szükség, simán lógunk együtt egy pasi baratommal, ha úgy adódik csinálunk közös programokat is. Ismerik egymást a férjemmel és egyik félnek sincs ezzel semmi problémája. 1 évvel régebb óta ismerem a barátot mint a páromat, nem dobék egy jó barátot csak mert egy pasi gyerekesen viselkedik, duzzog féltékenykedik. Hála égnek a férjemnek ennél több esze van, na meg megvan köztünk az alapvető bizalom is, ami elengedhetetlen egy normális párkapcsolathoz.

A baráttal soha nem volt és nem is lesz köztünk semmi. Most nyáron megyünk majd az esküvőjére a férjemmel, mert én leszek a tanúja, a párja is nagyon aranyos, kedves nő.

Srácok fel kellene már nőni! Ez a viselkedés óvoda!

2024. jún. 4. 00:08
 22/44 anonim ***** válasza:
66%
21: Szép dolog a bizalom, csak ennek kölcsönösnek is kellene lennie és az sem árt, ha van alapja is. Mi alapból bízzunk meg a nőkben, mert ti biztosan nem csalnátok meg bennünket akkor sem, ha egy pasival vagytok kettesben hosszabb ideig, de ha mi megnézünk az utcán egy másik nőt, különösképpen ha fiatal és szép is, vagy csak nevén merjük nevezni az egyik kolléganőt és nem az irodista csajként hivatkozunk rá, akkor már elindul az agyalás, hogy biztos van valami és már látjátok magatok előtt az ágyjelenetet. Mert ha mást nem is, de biztosan elképzeltük már mi is. Mert ugye minden férfi disznó, így a párotok is, kivétel persze a pasi, akivel kettesben mentek túrázni, mert ő aztán soha...
2024. jún. 4. 07:03
 23/44 anonim ***** válasza:
64%
Sőt még rúgjanak is be együtt, nudizni és puncimasszázs-tanfolyamra is menjenek, minimum heti négyszer.
2024. jún. 4. 09:19
 24/44 anonim ***** válasza:
Önbizalomhiányos kisfiú úgy látszik a bolygó nagy része, mert nem sok ekkora balek van. Akkor legyél felszarvazott, otthagyott nagyfiú. :D
2024. jún. 4. 09:23
 25/44 anonim ***** válasza:
39%
Nem sok esze, vagy hatalma van aki ezt engedi. Ki akarja hogy a nője otthoni dolgai helyett mindenféle felesleges arccal legyen és állandóan olyan forgalom legyen a telefonján mint egy bordélyházban még ha nem is csalja meg.
2024. jún. 4. 09:30
 26/44 anonim ***** válasza:
75%
Kivételes példa leszek hogy nekem is volt egy lány barátom én (férfi vagyok) Sok éve és akkor kapcsolatba is voltam 2 éve a kapcsolatom nagyon megromlott mert az akkori párom mindenért leordította a fejem és sose hagyott nyugodtan élni se, állandóan féltékenykedett én próbáltam vele megbeszélni de nem lehetett, folyamatosan a bántást kaptam meg ilyesmi aztán elmentem egy baráti társasággal egy helyre amin a lány barátom is ott volt aztán ittam sokat és hát megtörtént, lefeküdtünk. Egy ideig tabu lett a téma és kerültük egymást majd egy alkalommal ujra megtörtént. Az akkori párommal szakítottam a második megcsalás után. Aztán a lanybarátomnal többször találkoztunk és összejöttünk. A volt párom ki is volt akadva rendesen mikor megtudta. Teltek a hónapok majd azt vettem észre hogy vele se olyan jó mert kicsit hisztis volt de adtam esélyt. Egyre több hiszti, basztatás, féltékenykedés újra..
2024. jún. 4. 09:50
 27/44 anonim ***** válasza:
Ne legyél már önbizalomhiányos kisfiú, ne nyafogj hogy egy hadseregnyi fiúval töltöm az összes időmet, a szádba szarok, megduglak a vibrátorral. Micsoda önbizalomhiányos vagy hogy érdekel téged ki mit gondol. Szedd össze magad és fejezd be a hisztit, legyél igazi férfi.
2024. jún. 4. 10:48
 28/44 anonim ***** válasza:
43%
Hétfőn túrázni megyünk nélküled, kedden inni, szerdán felelsz vagy merszet játszani, csütörtökön pedig megmutatja Józsi mennyire ért a kocsikhoz. Hétvégén pedig ki leszek kapcsolva, de ne legyél féltékeny kisfiú.
2024. jún. 4. 10:57
 29/44 anonim ***** válasza:
62%
Felelsz vagy mersznél én leszek meg tíz csávó. :D
2024. jún. 4. 11:01
 30/44 anonim ***** válasza:
62%
Mind csak barát.
2024. jún. 4. 11:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!