Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire vagy a másik félhez ragaszkodó alkat?
Figyelt kérdés
2024. ápr. 3. 09:34
A kérdező szavazást indított:
Nagyon ragaszkodó vagyok. Ha szerelmes vagyok, bármit elnézek a másiknak, amit sokszor ki is használtak.
Ragaszkodó vagyok. Elnézek sok hibát, de azért nem lehet engem kihasználni.
Nem vagyok ragaszkodó, akár életem párját is képes vagyok azonnal otthagyni, ha megbánt.
17 szavazat
1/8 A kérdező kommentje:
Képzeljétek bele magatokat a helyzetbe, és legyetek magatokkal őszinték, mikor szavaztok/kommenteltek.
2024. ápr. 3. 09:35
2/8 anonim válasza:
Én sajnos vagy nem sajnos egyáltalán nem vagyok az. Ha valaki nem felel meg az elképzeléseimnek, akár több hónap járás után is játszi könnyedséggel szakítok. Olyan szempontból nem jó, hogy családalapításon én így nem is nagyon gondolkozok, mert ahhoz el kell viselni egy férfit napi szinten évekig xD Viszont olyan szempontból meg jó, hogy sosem szenvedek szar kapcsolatban, csak mert ragaszkodok valakihez. Boldog vagyok szingliként, szabad vagyok, pasizgatok, szexelgetek.
3/8 anonim válasza:
Én túl könnyen tudok ragaszkodni, nem tudok normálisan kötődni ahogy egy normális ember. Szerintem soha nem is fogok tudni.
4/8 anonim válasza:
Ragaszkodom, de hutlen vagyok. Na!
5/8 anonim válasza:
Attól függ, mivel bánt meg, ha konkrétan ordibál és anyázik, akkor kuka, ha megcsal, ilyesmi, akkor is. Kisebb dolgokért nyilván nem hagyom el azonnal. De annyira nem vagyok ragaszkodó, hogy bármit elnézzek.
6/8 anonim válasza:
Nem vagyok ragaszkodó alkat, mert introvertált vagyok, akinek kötődési nehézségei vannak. (F!)
7/8 anonim válasza:
Ragaszkodok, viszont vehemens személyként megmondom a véleményemet. Mivel kezdetben - enyhén szólva - problémás időszaka volt páromnak, eléggé hangos életünk volt egymással. Azóta elmúlt fél évben együtt élve teljesen összecsiszolódtunk.
35/F
8/8 anonim válasza:
Ragaszkodunk egymáshoz, de nem telepedünk rá a másikra. Ha,gondunk van egymással vagy bármivel megbeszéljük vagy ha összezörrenünk valamin, elengedjük, hamar, ha nem igényel további megbeszélést. Fontos, hogy ne zárjuk egymást kalitkába, legyenek saját döntéseink, támogassuk egymást, de be nyomjuk el a másikat és tiszteljük meg a párunkat a figyelemmel, de hagyjuk egymást élni is. Akkor, a kapcsolat is tartósabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!