Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha valakinek van lakása, de a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valakinek van lakása, de a másiknak nincs miért kell egyből arra gondolni, hogy élősködni fog a másik?

Figyelt kérdés
Nem gáz az, ha valaki már egyből erre gondol? Mert szerintem írtó gáz, ha valaki már egyből erre asszociál, hogy "nincs lakása ezért nálam akar élősködni." Ez olyan keserű hozzáállás nem?
2024. márc. 23. 11:44
1 2 3 4 5 6 7
 1/64 anonim ***** válasza:
76%

Nem tapasztaltam még olyat hogy élősködőnek néznék azt akinek nincs.

Én azt tapasztalom inkább hogy akinek van lakása nem erdekli az sem hogy a masik majd megy az utcára akár 3 gyerekkel is.

De neki van lakása és csak ez számít. Mindenki más meg nem. Oldja meg magának.

Mi pl a barátommal meg is beszéltuk hogy azert mert neki van ne én szivjak már hogy igy nekem nincs olyan párom akivel magunknak házat tudnánk venni közösen hanem egyedul tegyek le 20-30 milliot.

Ő pl azt mondta ha van is lakása gyűjt velem közösre ami az en otthonom is. Es soha nem lesz az hogy vendég vagyok az ő tulajdonában amibol barmikor kitehet ha akar.

2024. márc. 23. 11:48
 2/64 anonim ***** válasza:
15%
Nehéz kérdés. Mi férfiak sokat spórolunk, hogy legyen lakásunk a jövőbeli Családunknak. Csak remélni tudjuk, hogy a nők is megteszik ugyanezt...
2024. márc. 23. 11:49
 3/64 anonim ***** válasza:
82%
Egyik exemnek is saját kecoja van es epitkezik is egy másikat is felhúz. És ő pl tipikus ez hogy amig a csicskája a nő addig helye van de megtartja azt 100 évig is, hogy a nőt feleségèt a gyerekeit az anyjával is bármikor kiteszi onnan a akarja es nulla ft-tal. Ö meg képes a sirba is magával vinni a házait. Merthát az csak az övé.
2024. márc. 23. 11:51
 4/64 anonim ***** válasza:
* ha akarja
2024. márc. 23. 11:52
 5/64 anonim ***** válasza:
69%
2 dehogy a családnak..maguknak kaparják csak.
2024. márc. 23. 11:52
 6/64 anonim ***** válasza:
58%
Ebben az esetben a megoldás a külön számla... Fektessetek be külön, ilyen esetben jogos a Hölgyek kritikája! :)
2024. márc. 23. 11:53
 7/64 anonim ***** válasza:
13%
Ma 11:52. Sajnálom, ha rosszak a tapasztalataid. Én mindig úgy gondolkodtam, hogy a jövőbeli Családomnak jó legyen (már 20 éves koromtól, de lehet, hogy korábban) => Persze a Nőktől inkább lenézést és alázást kaptam... Lehet összefügg a kettő... :D
2024. márc. 23. 11:55
 8/64 anonim ***** válasza:
81%

7. Mindenféle mondvacsinált indokkal is mindig a nő lesz a hibás ha válás van vagy bármi.

Egy nőnek nagyon oda kell arra figyelnie ha kidbják tudjon hova menni.

2024. márc. 23. 11:56
 9/64 anonim ***** válasza:
100%
Aha, élősködni. Ez ennél nagyobb dilemma. Én albérletben laktam, akivel ismerkedtem, annak volt lakása. Ő maga ajánlotta fel, hogy lakjunk együtt, sokkal jobb anyagilag, hiszen csak a rezsit kell fizetni felesben. Igen, de ez egy nagy rizikó. Egy albérletet feladni, kiköltözni, beköltözni, ha szakítunk teljesen kiszolgáltatott helyzetben kell kicuccolni, új albit keresni stb. Bármikor történhetnek váratlan fordulatok. Szóval ez nem olyan egyszerű sztori.
2024. márc. 23. 11:59
 10/64 anonim ***** válasza:
45%
Ma 11:56: Bocsánat, ha ezt lehetett érteni, nem így gondoltam. Természetesen a válás esetén mindig 2 fél a felelős. Ezért írtam a külön számlát az előző kommentemben.
2024. márc. 23. 12:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!