Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha valakinek van lakása, de a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valakinek van lakása, de a másiknak nincs miért kell egyből arra gondolni, hogy élősködni fog a másik?

Figyelt kérdés
Nem gáz az, ha valaki már egyből erre gondol? Mert szerintem írtó gáz, ha valaki már egyből erre asszociál, hogy "nincs lakása ezért nálam akar élősködni." Ez olyan keserű hozzáállás nem?
2024. márc. 23. 11:44
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 anonim ***** válasza:
60 nagyon sok más pasi meg igen
2024. márc. 24. 07:00
 62/64 anonim ***** válasza:

Van saját lakásom, de nem szükséges senkinek ide összeköltöznie, mert aztán ha szakítunk az életben nem rakom ki.

Nem, nem rakom ki, bemegy az önkormányzatba és simán visszajelenti magát - megtörtént eset, pedig nem is halál f...a, hanem agglomeráció.

Na, azóta összeköltözés - király, közösen bérlünk kecót, de nem jön ide senki.

2024. márc. 24. 22:44
 63/64 anonim ***** válasza:
Én ezt nem tapasztalom a való életben... olyan esetekben meg, ahol hallottam, hát úgy viselkedett a másik, ráutaló magatartást mutatott (alig pár hetes ismeretség után "majd ha összeköltözünk", meg akarta változtatni a lakás berendezését, áttetsző módon vinnyogott, hogy ő milyen rossz körülmények között él, vagy már rákérdezett).
2024. márc. 25. 16:59
 64/64 anonim ***** válasza:
62: Ez sem ilyen egyszerű pedig... Ahhoz kéne engedély vagy hamisított, utóbbi esetén pedig rendőrségi ügy. Sőt: konkrétan rohadtul nehéz és hosszadalmas bejelenteni valakit, ez saját tapasztalat.
2024. márc. 26. 20:38
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!