Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha valakinek van lakása, de a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valakinek van lakása, de a másiknak nincs miért kell egyből arra gondolni, hogy élősködni fog a másik?

Figyelt kérdés
Nem gáz az, ha valaki már egyből erre gondol? Mert szerintem írtó gáz, ha valaki már egyből erre asszociál, hogy "nincs lakása ezért nálam akar élősködni." Ez olyan keserű hozzáállás nem?
2024. márc. 23. 11:44
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 anonim ***** válasza:
93%
Aki nem gondoskodik a családjáról válás esetére is attol nem kell gyereket vállalni. Aki ugy kezdi hogy ez az enyem az a tied az már rossz. Nem szabad szülni ilyeneknek.
2024. márc. 23. 12:06
 12/64 anonim ***** válasza:
Ma 12:06 Tudom. Sajnálom, ha nem így jött le Nektek a válaszom. Ha rajtam múlna, sokkal szigorúbban venném a gyerektartás fizetését.
2024. márc. 23. 12:07
 13/64 anonim ***** válasza:
87%

A gyerek egy nőnek baromi kockázat. Mellettük már külföldre se tud csak ugy pattogni pl.

Az élete megy rá.

Ill a lehetőségei egy szinglinek bőven több, mint egy gyerekes nőnek már.

Gyerekkel nagyonsokminden már majdnem kapa.

Az ujabb kapcsolati lehetosegei is. A munkalehetőségei is.

Sokkal nagyobb árat fizet egy nő mint pasik amennyit pasik a pénzzel.

Joformán önként vállalt rabságba kerül egy nő olyan 20 évre.

2024. márc. 23. 12:13
 14/64 anonim ***** válasza:
54%
Én bevezetném oktatásba, hogy ne szülj.
2024. márc. 23. 12:14
 15/64 anonim ***** válasza:
40%
Sosem bántok Hölgyet, ha úgy írja/mondja, hogy 30-35 éves kor előtt nem szeretne gyermeket vállalni. Addig azért van lehetőség megalapozni egy egzisztenciát! :D
2024. márc. 23. 12:15
 16/64 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindegy, hogy az azert kell megalapozni mert a parod kulonben utcara tenne, vagy nem.
2024. márc. 23. 12:17
 17/64 anonim ***** válasza:
91%

A legtisztább ha már az elején is látni azt hogy egy férfi most épp csaladnak tekinti a párját gyerekeit vagy csak akiket megtűr a házban amig a kedve tartja.

Ez teljesen jol latszik abbol is pl hogy a nővel közösen vesz házat vagy csak magának. Meg ilyen aproságok.

2024. márc. 23. 12:19
 18/64 anonim ***** válasza:
14%
Gyerektartás jár, gyermekenként a férfi jövedelmének egy bizonyos %-a. Nem lenne rossz emelni és jobban behajthatóvá tenni, ebben egyetértünk. Bő 10 év alatt majdnem össze lehet hozni egy teljes lakás árát. Erre gondoltam.
2024. márc. 23. 12:20
 19/64 anonim ***** válasza:
72%

Gyerek mellett gyűjteni mikor egy fogszabalyo is olyan 200 ezer körül van?

Meg a gyerekek idegennyelv babakotveny minősegi táplálása sport..

Gyerek mellett sztem még a Kádár rendszerben lehetett lakáshoz jutni. Ja meg most a csok talan. De az se igy van higy csak a ferfi háza. A család meg kvázi földönfuto.

De 1 szonak is száz a vége az pont ne rinyáljon akinek lakása van es a másik emberhez a kapcsolathoz nem tesz semmit. Csak magának van.

2024. márc. 23. 12:26
 20/64 anonim ***** válasza:
100%
Ma 12:26... ennyire képtelenség megérteni amit írtam. Én férfiként az első munkabéremből is tettem félre, hogy spóroljak lakásra. Ez így ment több mint egy évtizedig... Nem arra értettem, hogy amikor már gyermekem született...
2024. márc. 23. 12:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!