Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A párkapcsolatok mekkora...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párkapcsolatok mekkora részét kezdeményezik nők?

Figyelt kérdés
Az alap kulturális kód az volt évszázadokon keresztül, hogy a férfi kezdeményezzen és a nő vagy fogadja, vagy nem. Az irodalom, zeneszövegek, filmek világa is erre épül. Régen ha egy lányt nem kértek fel táncolni a bálban, nem nagyon tudott mit tenni. Ma viszont talán más a helyzet, most a lányok is felkérhetik a fiúkat. Én bevallom, hogy nekem úgy lett párkapcsolatom, hogy a lány kezdeményezett. Igen, ez nem az erősségem, de az van, hogy sok nem vagyok túl rámenős ismerkedés során, mert valamiért egy csomó negatív forgatókönyvet is végiggondolok és ezzel elszalasztok lehetőségeket. Nagyszüleim szerint amúgy a házasságot szinte mindig a nők akarják jobban és ők tesznek rá utalásokat, hogy legyen meg.

2024. márc. 23. 09:33
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
36%

8 aztán mindig a nők ragják a kormuket hogy pl szex itán ghostol e a csavo.

Eleve a pasinak kell bizonyitania azt hogy a szándékai korrektek!

Es az minimum azzal kezdődik hogy akarja e egyáltalán a nőt tesz e érte mgmozdul e miatta egyaltalán.

Ez mellett nem a nő d.gja meg a pasit se.

Ez kb az hogy es moziba elvigyelek feleségul ne vegyelek?

Lehet nyomulni a pasikra. Aztán ezer kerdés hogy vajon miert nem hiv fel. Miert nem válaszol?

Csak mert már a kezdet kezdetén se látszott hogy akarna vmit ugy mellesleg..

Aztán az igenemberek, akik a berepülőkre várnak, azok más berepulőknek se szórnak nemeket soha. Bizalmat se alapoz.

Teljesen mas a ferfi meg a nő.

2024. márc. 23. 10:37
 12/32 anonim ***** válasza:
47%

Ha vki arra nem képes hogy odajöjjön hozzám ennyire számítok neki...akkor az kerljön is engem el messzire.

Átengedem a nyomulós csajoknak simán.

2024. márc. 23. 10:38
 13/32 anonim ***** válasza:
65%
"Az jó volt úgy meg állati ösztön, belénk van kódolva hogy a férfi kezdeményez" erre könnyen ráfogják ezt a mantrát. Egyszerűen nekik ez a kényelmes és ehhez foggal körömmel ragaszkodni fognak, és a szomorú hogy sok férfi van akik még adják alájuk a lovat.
2024. márc. 23. 10:39
 14/32 anonim ***** válasza:
38%
A férfiaknak sokkal nagyobb szükségük van egy nőre, mint fordítva, tehát sosem lesz olyan hogy nők tömegesen versengenek egy fasziért. :D Még leírni is röhejes.
2024. márc. 23. 10:43
 15/32 anonim ***** válasza:
82%

"A férfiaknak sokkal nagyobb szükségük van egy nőre, mint fordítva, "

Na, már megint előkerülnek a végtelenül sértő, férfiakat lealjasító általánosító baromságok.

Nem, nem minden férfi állati szinten vegetáló zombi, aki csak egy lyukat lát a nőben. És bár lehet hogy hihetetlen itt néhányaknak, egy egészséges kapcsolatban, egy jó randin a nő is ugyanannyira akarja a férfit, mint a férfi a nőt.

2024. márc. 23. 10:48
 16/32 anonim ***** válasza:
78%

Fordított esetben a nő is megteheti hogy gósztol aranyom, nincsenek ezek kőbe vésve. Ki lett harcolva hogy a nők minden pozíció betöltésére alkalmasak mert ők is erősek, önállóak, lehetnek vezetők...ok ezt nem vitatom, de akkor tessék itt is erősnek lenni.

Miért nem mindkét félnek kell bizonyítania egyformán?

Mennyire számít egy vadidegen egy másiknak? Oda lehet menni úgy is hogy nem tűnsz nyomulósnak és megőrzöd a női mivoltodat, tudod emberek vagyunk nyugodtan hozzá lehet szólni a másik emberhez. Egyszerűen az egótokat nem tudjátok levetkőzni, nem tudtok egy picit sem kilépni a komfortzónából, mert pánikoltok. Ezen gondolatmenet után az ember

megkerdőjelezi hogy akkor valóban kell egy nőnek kamiont, repülőt stb vezetni, rendőr, katona, vezető beosztású akárki aki fontos döntéseket hoz, orvos stb...Amikor "pánikbeteg" lesz ha egy ellenkező neműhöz kell szól szólnia.

2024. márc. 23. 10:52
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem 1-2%.
2024. márc. 23. 10:53
 18/32 anonim ***** válasza:
0%

Egy nőnek biztonsag kell. Egy tesze tosza az nem ferfi. egy nullasenki. Es barkinek egy csettintés lenne. Tehát hűtlen sz.rok is, csak alkalmuk nincs.

Ne hasonlitgassuk a nőket a pasikkal össze. Nem egyformák.

2024. márc. 23. 11:01
 19/32 anonim ***** válasza:
0%
Ritka gáz ahol a nőnek kéne szaladnia a pasibusz után.
2024. márc. 23. 11:02
 20/32 anonim ***** válasza:
80%
Én bevallom, sosem volt problémám a kezdeményezéssel, de azért nem vagyok hülye én sem, nem a semmiből kezdtem el tenni magam a pasiknak meg írogatni rájuk meg mittudomén, mit szoktak még a "próbálkozó" pasik csinálni. De élőben, amikor már megvan a közös hang, látom, hogy az érdeklődés kölcsönös, nyitott rám a másik, akkor én nem játszmázok, hogy márpedig a pasi tegye meg az első lépést, mert én vagyok a magasságos nő, akinek a kegyeit el kell nyerni. Emberek vagyunk, társat keresünk, szerintem hosszú távon totál mindegy, hogy ki hívta el először a másikat egy randira.
2024. márc. 23. 11:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!