Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék megismerkedni egy lánnyal/nővel ha nekem nagy teher az ismerkedés és kommunikáció?
Röviden erősen "magamnak" való vagyok, nincs igazán baráti társaságra igényem, és úgy szoktam meg hogy dolgozom, utána a nap nagy részét egyedül töltöm minimális vagy semmi kommunikációval. Szóval nem vagyok ügyes szociális téren ebből kifolyólag, így ez rendkivül meg nehezíti az ismerkedést, még ha mernék is kezdeményezni random (amit eleve nem illik) akkor se nagyon tudnám úgymond jól eladni hogy az első benyomás pozitiv legyen.
Vagy itt az a megoldás hogy nyitotabbá kell vállnom emberek felé? És talán idővel javulni fognak szociális készségeim?
"És talán idővel javulni fognak szociális készségeim?"
Ha te nem dolgozol azon, hogy javuljanak, akkor nem fognak csak úgy maguktól, környezet hatására se.
A helyzet az, hogy egy barátnővel nem csak ritkán kell foglalkozni, ha épp kedved van, hanem elég sokszor, ideális esetben naponta, több órát.
A kapcsolat alapja pedig a kommunikáció. Ha az nem megy, akkor semmi sem működik. A szex sem. A minőségi idő sem. A konfliktusok megoldása sem.
Az nem kapcsolat, ha te néha kicsit megsimogatod, szólsz hozzá egy-két szót, de inkább hagyjon békén és legyen szép a sarokban. Ez még egy kutyának is kevés.
Mostmár tényleg kíváncsi vagyok, te hogy képzelsz el egy kapcsolatot kérdező?
Mert ha valaki kell akit lelki szemetesnek használhatsz meg megfarkalhatod akkor inkább menj el valami jobbfele kųrvához.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!