Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék megismerkedni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék megismerkedni egy lánnyal/nővel ha nekem nagy teher az ismerkedés és kommunikáció?

Figyelt kérdés

Röviden erősen "magamnak" való vagyok, nincs igazán baráti társaságra igényem, és úgy szoktam meg hogy dolgozom, utána a nap nagy részét egyedül töltöm minimális vagy semmi kommunikációval. Szóval nem vagyok ügyes szociális téren ebből kifolyólag, így ez rendkivül meg nehezíti az ismerkedést, még ha mernék is kezdeményezni random (amit eleve nem illik) akkor se nagyon tudnám úgymond jól eladni hogy az első benyomás pozitiv legyen.

Vagy itt az a megoldás hogy nyitotabbá kell vállnom emberek felé? És talán idővel javulni fognak szociális készségeim?

2023. ápr. 23. 19:50
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy kérdező?
2023. ápr. 25. 08:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!