Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez mitől van? Kicsit kijön a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mitől van? Kicsit kijön a kertbe dolgozni,megmutatja magát,aztán máris arcüreg gyulladása van,meg fáj a dereka,és minden egyéb? Ezek a tömény munkaundor tünetei?

Figyelt kérdés
A drága jó jelenlegi párom nem szokott a kinti munkához. Kidugja kicsit az orrát, vakerászik valamit,aztán másnap már jönnek sorban a tünetek, derékfájás, hátfájás, arcüreg gyulladás kezdődő jelei,stb...Ezt tényleg azért csinálja mert nem akar dolgozni/ edzetlen és nem bírja,vagy tényleg létezik ilyen,hogy valaki ennyire megviselődik ha benti munka után ki kell jönnie a levegőre? Nekem soha nem volt ilyen bajom,pedig én is benti ülő dolgokat csinálok gép előtt ülve.,
2024. márc. 20. 14:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
65%
Hogyhogy muszájból? Ha magadtól felvállalod, akkor az a te döntésed volt, nem lettél bele kényszerítve.
2024. márc. 20. 16:15
 12/19 anonim ***** válasza:
48%

Jöhetnél hozzám is kapálni, én is kb nagy ívben lesz.rom a kertet, ezek szerint te nem.

Az a te saját hobbid, hogy más házának a kertjét feltúrod, ha ennyire gyerek vagy még, hogy nem vetted észre, nem vagyunk egyformák, akkor jobb, ha egyedül élsz, és békén hagyod szerencsétlen párod.

(én már régen kivágtalak volna a házamból...)

2024. márc. 20. 16:34
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Jobb helyeken ez úgy néz ki, hogy együtt élés esetén a háztartás és ház körüli hétköznapi teendők mindkét ember dolga. És közös megegyezés dönti el, hogy milyen szinthez tartjátok magatokat (ami ez esetben valószínűleg nagyobb dzsindzsa, mint amihez te szoktál, de nagyobb rend, mint amihez ő szokott). És közös megegyezés dönti el, hogy a feladatokból ki mit vállal.
2024. márc. 20. 16:40
 14/19 A kérdező kommentje:
Ő semmit sem akar vállalni, ezen van a hangsúly. Se a takarításban nem vállal részt, sem a kinti melóban.Akkor ő minek van tulajdonképp? Nekem kell mindent karban tartanom helyette is? Ennyi erővel, akkor szingliként jobb lesz.
2024. márc. 20. 17:18
 15/19 anonim ***** válasza:
De megegyeztetek benne, hogy mihez tartjátok magatokat? Korábban se takarított, korábban sem irtott gazt?
2024. márc. 20. 17:31
 16/19 anonim ***** válasza:
79%
Jól van, kérdező, most már jól kipanaszkodtad magad, én a magam részéről megadom az engedélyt, hogy lelépj a here pasid mellől. Csak aztán nekem nehogy megint egy kertes házban kössél ki.
2024. márc. 20. 17:34
 17/19 anonim ***** válasza:
23%
Hozzám ne költözz!
2024. márc. 20. 20:41
 18/19 anonim ***** válasza:
glialka barátom azt úgy hivják ami nektek kell
2024. márc. 20. 23:02
 19/19 anonim ***** válasza:
Attól hogy pudling és here. :D Vannak ilyenek... nem mindenkinek való a kertes ház. Nekem meg pont az a bajom, hogy nem elég nagy a kert így nem tudok ültetgetni.
2024. márc. 21. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!